Enrique Iglesias a primit trofeul „Cel mai bun artist latino al tuturor timpurilor” în cadrul galei de decernare a premiilor Billboard Latin Music Awards, care a avut loc aseară. 

Artistul și-a ridicat premiul cu discursul:  „Este un premiu foarte special. Nu mi-am scris nimic, așa că vă rog să mă iertați dacă spun ceva greșit. (…)Vreau să le mulțumesc fanilor mei… Mulțumesc pentru sprijinul vostru!”, a spus fiul lui Julio Iglesias.

La scurt timp după gală, cântărețul a postat și o fotografie cu premiul Billboard pe contul de Instagram. Ipostaza aleasă de cântăreț n-a fost însă pe placul unora dintre fani. Și asta pentru că Enrique s-a pozat în baie, stând pe WC. Internauții l-au apostrofat pentru gestul său, transmițându-i că este o lipsă de respect să se pozeze așa cu trofeul, la care mulți artiști visează.

View this post on Instagram

👍💪

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Fiul lui Julio Iglesias, Enrique a stabilit un record Billboard încă de la prima intrare în clasament cu piesa „Si Tu Te Vas”. Asta se întâmpla acum 25 de ani, la data de 14 octombrie 1995. Piesa a intrat în Hot Latin Songs și a stat timp de opt săptămâni devenind lider absolut de 27 de ori. Enrique a stat în topuri cu piesele lui timp de 189 de săptămâni. A fost unul dintre cei mai prolifici artiști din segmentul latino având 43 de piese în Hot Latin Songs, dintre care 39 intrând în top 10. L-a depășit pe Luis Miguel, care se situează pe locul 2 în top, încă de acum câțiva ani și a înregistrat până în prezent 620 de săptămâni cu piese în top 10.

Pe locurile următoare, în prestigiosul top Billboard al celor mai buni cântăreți latino din istorie se află Selena Quintanilla, decedată în 1995, la 23 de ani, și Marco Antonio Solís, cunoscut românilor pentru cântecul „Si tu no hubieras ido”, genericul telenovelei „Salomé”, unul din cele mai ascultate cântece din toate timpurile.

Cea mai tare piesă a lui Enrique este melodia „Ballando” care a fost lansată în 2014, în coproducție cu Descermer Bueno și Gente de Zona. Această piesă a fost numărul unu în lume timp de 41 de săptămâni depășind astfel hituri precum „El Perdon” cu Nicky Jam (30 de săptămâni, 2015) și „Duele El Corazon” cu Wisin (14 săptămâni, 2016).

Distribuie articolul: