Moment deosebit de emoționant capturat în Turcia. Reîntâlnire mult-așteptată a unei fetițe care din cauza stării de urgență, nu și-a văzut mama timp de o lună. Femeia, fiind lucrător medical a fost nevoită să stea departe de ea pentru a elimina riscul de contaminare.

Reacția fetiței de 6 ani, care la început pare că nu-și recunoaște mama, este extrem de emoționantă. Aceasta o strânge strâns în brațe pe mama sa, o mângâie pe păr și plânge în hohote.

Ozge Kocak, care lucrează în calitate de secretară medicală la o policlinică care tratează pacienții cu coronavirus, a surprins-o pe fiica sa Oyku, în timp ce micuța se plimba cu bicicleta.

Fetița a rămas cu bunicii ei pentru o lună pentru a elimina riscul de contaminare, a declarat Ozge Kocak pe 12 aprilie pentru publicația Reuters.

Femeia a povestit că și-a luat concediu medical de o săptămână, iar soțul ei, care lucrează la o casă de bătrâni, li s-a alăturat la 10 aprilie, după ce a petrecut două săptămâni în carantină. „Nu pot descrie sentimentele mele”, a spus Ozge Kocak. „În ultima vreme, fiica mea nu dorea să ne vorbească la telefon. Ea a întrebat de ce nu am fost acolo cu ea și dacă am fost testată pozitiv cu coronavirus. Este foarte greu să stai separat”, a spus ea.