Nu este un secret pentru nimeni că Emily este una dintre cele mai îndrăznețe posesoare a unui corp sexy. Aceasta nu se rușinează, și mai mereu vine în mediul online cu poze fierbinți, exact asta face și în carantină: provoacă imaginația bărbaților!

De data aceasta, Emily Ratajkowski a „forțat” regulile Instagramului: a pozat goală. Ca să nu primească penalizări, vedeta s-a pozat însă după o perdea, în apartamentul său din New York. Complet goală, Emily le-a făcut ziua mai frumoasă fanilor ei. Modelul a primit peste 1.4 milioane de aprecieri, în doar câteva ore.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

He’s so sick of the snuggles

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata) pe

Vedeta este în autoizolare alături de soțul ei, însă, spre bucuria fanilor, continuă seria de postări incendiare.

Celebră pentru formele ei perfecte, Emily Ratajkowski se mândrește cu trupul său natural. În trecut, vedeta a postat o imagine de când avea 14 ani ca să le demonstreze fanilor că nu și-a pus silicoane.

„Înainte îmi plăcea să arăt poza asta cu mine la 14 ani oamenilor  că să le dovedesc că sunt naturală. Acum sunt un pic tristă că există. Eram doar o puștoaică în poza asta și mi-ar fi plăcut că oamenii să mă încurajeze la vremea respectiva să fiu mai mult decât un corp frumos.  Chiar și așa, simt că trupul meu mi-a dat încredere. Din fericire, mi-am descoperit și alte calități mai importante decât faptul de a fi sexy”, a spus Emily.

Sursa: Protv.ro

Distribuie articolul: