Actorul Emilian Crețu a oferit un interviu pentru emisiunea moderată de Dorin Galben „Fără Protocol”. Actorul a răspuns la o mulțime de întrebări și a vorbit despre subiecte pe care până acuma nu le deschidea.

Actorul a avut o copilărie marcată de tatăl care căzuse în patima alcoolului, dar nu s-a ferit niciodată să vorbească despre asta. Cât costă un machiaj de mireasă la stilistul Emilian Crețu, dar și despre relația pe care o are cu Adriana Bâtcă, colega sa de de platou, Emilian a vorbit în interviu.

Plecarea de la teatrul Eugen Ionesco. 

„Eu am simțit mai demult că prezența mea la „Ionesco” deranjează pe mulți. Problema cea mare este că a apărut această emisiune Dora Show, pe care domnul Vutcărău o adoră. Petru, te iubesc și tu tot. Am avut o discuție cu Domnul Vutcărău și i-am spus tot ce cred, verde în față despre el și despre cum conduce el o instituție de cultură.

Nu se înțelegea de ce la casele teatrului se venea și se întreba dacă în spectacolul respectiv joacă Emilian Crețu – acesta a fost unul dintre motive din care am plecat.

Eu nu puteam să fiu sub piciorul nimănui și de asta el (n.r Petru Vutcărău ) credea că eu sunt mare „zvizda”

Oficial aveam 3000 de lei și niciodată nu am depășit suma de 5000 de lei!”

Despre banii pe care îi câștigă!

„Eu nu văd normal să întrebi pe cineva câți bani face. Eu ieri m-am pomenit că aveam 20 de lei în buzunar și am rugat pe cineva să îmi de-a niște bani pentru că îmi trebuiau. Asta nu înseamnă ca are evenimente, are emisiune, e „ditamai  zvezda”. Se întâmplă că nu am cum să îmi achit chiria și muncesc foarte mult.”

Un tată cu patima băuturii. 

„Tata avea un viciu, eu nu îl condamn pentru asta. De ce vorbesc despre asta și nu ascund, pentru că asta nu e normal ca un bărbat sa îți bată familia. Tata venea acasă beat cu probleme că de ce nu e aia făcut și de aici se începea…”

Relația cu actrița Adriana Bâtcă.

„A sta în pat cu cineva, asta nu e nimic wow. Noi nu eram în pielea goală. Noi am făcut o postare și am postat-o, am scris ceva și lumea a înțeles altfel.”

Este sau nu homosexual? 

Chiar dacă aș fi sau n-aș fi homosexual eu n-o să fac postarea asta public niciodată. Dacă eu am să răspund la această întrebare o să se limpezească apele, mie îmi plac apele tulburi.

 

Distribuie articolul: