Artistul și-a invitat fanii la aniversarea celor 100.000 de urmăritori ai contului său de Instagram. Iată de ce surprize frumoase au avut parte cei care i s-au alăturat la petrecere.

Este unul dintre cei mai populari vloggeri de la noi, dar recunoaște că fără „armata” de fani nu ar reuși nimic. Artistul știe că viața e frumoasă atunci când ai prieteni, astfel, pentru a sărbători faptul că a ajuns la 100 mii de urmăritori doar pe Instagram, Emilian Crețu a decis să organizeze o mega petrecere chiar în prima zi a iernii, petrecere la care au fot invitați toți doritorii, indiferent de vârstă.

Artistul și-a întâmpinat cei peste 200 de oaspeți cu 100 de sticle de vin spumant, cu un tort imens de 10 kilograme, realizat de buna lui prietenă, Irina Negară, cu 40 de kilograme de mandarine, suc și multe kilograme de bomboane. Iar asta a fost doar începutul!

Fiecare dintre prietenii din mediu virtual, care i s-au alăturat acestuia în acea zi specială, a avut parte și de un cadou deosebit, o poza cu Emilian Crețu imprimată pe loc și luată acasă. Iar o norocoasă a ridicat un premiu bănesc în valoare de 100 de euro.

Artistul a rămas mai mult decât încântat, anunțând ulterior că cei 100.000 de urmăritori de pe Instagram au devenit oficial #100000Emilieni. 😀

Vezi mai multe imagini de la petrecere în galeria foto de mai jos:

Sursa foto: Arhiva personală

Vezi și: Emilian Crețu: „Nu iubeam casa părintească, nu iubeam satul… voiam să evadez dintr-o realitate”. Actorul, despre copilărie și fratele plecat la mănăstire (Video)