Prima parte a interviului organizat de Dorin Galben cu actorul Emilian Crețu a devenit populară în ore numărate! Nu mai puțin populară e și cea de-a doua parte, care a apărut acum două zile și în care Emilian Crețu vorbește despre familia lui, copilărie, dar și despre dorința de a deveni tată. Mai multe detalii află în cele ce urmează. 

Despre fratele, călugăr pe Muntele Athos

Poate una dintre cele mai interesante părți ale interviului este atunci când actorul povestește despre fratele său, călugăr pe Muntele Athos. Internauții știu puține despre el, iar povestea despre cum a ajuns acesta să se călugărească stârnește în continuare mult interes. Ce a povestit actorul în legătură cu acest subiect, vezi mai jos.

„Relația cu fratele meu este o relație stabilă. Pe 8 noiembrie face 5 ani de când a părăsit tot ce înseamnă pământesc. Noi cumva nu știm cauza, doar bănuim de ce a plecat acolo, probabil e vorba de o dragoste neîmpărtășită față de o domnișoară, atât doar pot să zic. Într-o zi el a zis: „Gata eu mă duc, mâine mă duc la mănăstire pe Muntele Athos, pentru totdeauna”. Normal că a fost o dramă imensă, mai ales pentru mama. Mămica normal că a plâns foarte mult,  plângea zile și nopți întregi”, își amintește actorul.

El și-a ales o altă cale, o altă viață. Eu cred că nu este cea mai corectă, din punctul meu de vedere, atunci când ai o problemă, atunci când ești la limită, nu mai poți, este mai simplu să renunți la tot și la probleme.”

„Noi am avut câteva divergențe cu el, i-am zis: „Eu te iubesc la fel de mult cum te-am iubit până acum, accept decizia ta de a fi călugăr, dar am să te rog foarte mult să accepți și tu pe mama cum este, pe mine, pe sor-mea”, zice actorul.

Dorința de a fi tată

Un alt aspect curios despre care a vorbit Emilian Crețu a fost dorința lui de a deveni tată. Actorul a mărturisit că-și dorește doi copii gemeni și atâta timp cât nu are încă o prietenă și nu-și dorește încă să se însoare, nu vede o problemă în a apela la serviciile unei mame surogat.

„Deja este o vârstă destul de onorabilă – 33 de ani, deja în gândul meu se aranjează foarte bine și ușor sunt pregătit să fiu tată. Chiar dacă nu am o iubită, în ultima perioadă mă gândesc tot mai mult că deja ar fi timpul să am un copil sau doi. Eu îmi doresc foarte mult doi copii gemeni și mă gândesc că dacă doresc doi copii gemeni, iar prietenă nu am – normal că am să apelez la mamă surogat, pentru Moldova asta o să fie „Doamne ferește”. Nu știu, lucrurile o să se întâmple de la sine. Sunt clinici unde se achită, unde e totul legal, transparent, dar despre acest lucru este prematur să vorbim”, mai zice Emilian.

„Vrei să faci ceva – faci, nu te gândești la societate. Oamenii care mă apreciază și mă iubesc, o să mă iubească fix așa cum sunt.”

Pentru mai multe detalii, vezi video de mai jos.

Sursa: Youtube.com/DorinGalben