Fanii Dorei așteaptă cu sufletul la gură lansarea noului videoclip la piesa „Durdom pa pa”, melodie care promite să fie cel puțin la fel de populară ca piesa lansată în luna mai „Coroana Mătii”. Până vine ziua cea mare, Dora Show a decis să împărtășească imagini de tip making of. Acestea sunt atât de savuroase încât suntem convinși că videoclipul nu va dezamăgi.

Au rămas zile numărate până la lansarea videoclipului, care se preconizează să apară pe 10 octombrie, la Jurnal TV, în cadrul emisiunii Dora Show. Dacă acum câteva zile ne-am bucurat să vedem fotografii în care apar personaje din producția video, atunci acum putem urmări un filmuleț de tip making of, care ne oferă șansa să aruncăm o privire la cum au decurs lucrurile înainte, în timpul și după filmări, care s-au încheiat la răsăritul zilei. Emoțiile au fost mari pentru fiecare persoană implicată în acest proiect, începând de la Kapushon, care a scris textul piesei, la Emilian, la protagoniștii videoclipului și până la cameramani, editori de imagine și make up artiști.

„Melodia reflectă situația actuală din țară. Orice decizie este foarte importantă, din acest motiv trebuie să fim atenți pe cine alegem, fie ca e vorba de soț/soție sau președinte”

Emilian Crețu a ținut să-i încurajeze pe toți și i-a rugat pe fiecare să se implice la maxim, să se distreze și să trăiască emoțiile din plin:

„Nu este proiectul lui Emilian sau al Dorei. Este al nostru al tuturor. Chiar dacă aveți un rol mai mic, vreau să lucrați ca și cum ați fi voi în rol principal. Vreau foarte mult veselie. Este nunta anului”, spune emoționat Emilian Crețu.

Vă invităm să urmăriți filmulețul și să aveți puțină răbdare deoarece în doar câteva zile urmează videoclipul care ne prezintă o nuntă moldovenească din anii 2000. Câți dintre voi au avut așa o nuntă?

Sursa: Youtube.com

Vezi și: Fratele lui Emilian Crețu, pentru prima dată acasă, după o perioadă de 5 ani (Foto)

Distribuie articolul: