Elon Musk continuă să cucerească lumea. Fiind om de afaceri în domeniul IT, acesta a fost inclus în clasamentul prestigios al celor mai bogați oameni din perioada actuală.

Sursă: woman.ru

Săptămâna trecută, revista Forbes și-a actualizat clasamentul dintre cei mai bogați oameni din lume. În primii zece candidați, jurnaliștii l-au remarcat pe Elon Musk, în vârstă de 49 de ani. Fondatorul SpaceX și Tesla a ajuns pentru prima dată pe o poziție atât de înaltă în listă.

Au trecut doar câteva zile, iar starea financiară a lui Elon Musk a crescut foarte mult. Acțiunile Tesla au crescut cu 9% de la începutul acestei săptămâni, ceea ce a făcut ca omul de afaceri să se îmbogățească cu 5 miliarde de dolari în cel mai scurt timp.

Sursă: woman.ru

Starea financiară a lui Musk valorează acum 74,2 miliarde dolari. În clasamentul celor mai bogați oameni din lume, omul de afaceri se apropie treptat de fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, care deține active în valoare de 90,3 miliarde de dolari.

De la începutul anului 2020, acțiunile Tesla au crescut de patru ori, așa că putem presupune cu siguranță că Musk va fi în curând o persoană și mai bogată.

Sursă: woman.ru