Strip plastica este des confundat cu dansul la bară de prin diverse cluburi. Dar, acest tip de dans nu se manifestă prin dezgolirea corpului, vulgaritate sau ceva rușinos. Ba din contra, reprezintă ceva sănătos, dezvoltă elasticitatea corpului, descoperă senzualitatea ascunsă a oricărei femei.

Victoria Bâtca, este acea persoană care ajută zeci de femei, să uite de treburile casnice și de rutina de la serviciu. Ea, încearcă să elibereze, acel ceva ascuns din inima femeilor.

„Pot spune cu siguranță, acest stil de dans ajută oricare femeie să se descopere în continuu, să-și exprime individualitatea, să se simtă împlinită! Chiar dacă mai rămâne lume care confundă strip-plastica cu streaptease-ul, eu mă bucur enorm că acest tip de dans câștigă tot mai multă atenție și se dezvoltă la noi în Moldova

Eu dansez strip plastica clasică, fără mișcări vulgare și elemente de dezbrăcare. Ador acest stil, deoarece are o mulțime de beneficii. Datorită exercițiilor de stretching pe parcursul unui antrenament de strip femeia devine mai plastică, flexibilă și cu bună dispoziție!

În urma unei lecții de strip plastica devii mai grațioasă în mișcări, corpul devine mai tonifiat și cu fiecare antrenament devii tot mai sigură pe sine.

Strip-plastica te ajută să-ți accepți și să-ți simți corpul, să te vezi într-un fel aparte în oglindă!

Este și un tip de terapie prin dans pentru o femeie. Este o modalitate perfectă de a te relaxa, de a uita de griji, e o lume aparte. Și o dată ce ai început, e greu să renunți apoi. Acest tip de sport nu este de loc ușor, este nevoie de răbdare, dorință enormă de a evalua și munca zilnică, dar toate acestea își merită  din plin efortul. Strip – plastica schimbă o femeie mult și o schimbă spre latura cea mai bună.”, spune Victoria.

Distribuie articolul: