Deși în ultimii ani nu a mai apărut atât de des pe primele pagini ale ziarelor, Elena Udrea știe să-și facă simțită prezența indiferent unde merge.

În ultimul timp a intrat într-o perioadă a schimbărilor, poate pentru a ține pasul cu iubitul ei mai tânăr cu 12 ani, modelul Adrian Alexandrov. Cei doi formează un cuplu discret, dar de ceva timp nu se mai feresc din a se afișa împreună, indiferent că vorbim despre ieșiri în oraș sau la mare, ori la evenimente private.

Nunta unor prieteni a fost momentul prielnic pentru ca fosta “blondă de la Cotroceni” să facă senzație cu noul ei look. Dacă de ani buni nu renunța la părul de lungime medie și, mai ales, la breton, de data aceasta, Udrea a fost o Ileana Cosânzeana modernă.

Cu cosițele blonde până la talie și fără breton, Elena i-a făcut pe toți invitații la nuntă să întoarcă privirea după ea. Dacă este vorba despre o schimbare permanentă sau dar despre o perucă bine aleasă, rămâne de văzut la următoarele ieșiri.

La brațul iubitului său, Elena Udrea a strălucit. A îmbrăcat o rochie lungă, mov, care i-a subliniat perfect formele. Elena nu a renunțat nici la decolteu, unul foarte generos.

Vă place noua ei imagine?

Distribuie articolul: