Meșterița de coafură și machiaj Elena Postică revine cu trainingurile în care este gata să împartă toate secretele sale despre o coafură și un machiaj perfect. Iată cum poți lua un curs individual sau în grup mic, în cel mai scurt timp.

V-am prezentat-o pe Elena Postică în multe dintre materialele noastre, iar meșterița a demonstrat de fiecare dată aptitudini deosebite pentru coafură și machiaj, atât la ocazii speciale, cât și pentru simple ieșiri pe care le avem. Beauty stilista revine la pasiunea sa pentru predare și inițiază un nou curs de tehnici pentru coafare și machiaj, la care te poți înscrie chiar acum la 069616520.

Elena Postică face miresele să radieze. Trei sfaturi secrete și coafura va ține până dimineața!

În cadrul cursului, pe care meșterița îl poate ține individual sau în grup mic, vei afla cele mai noi bune tehnici pentru coafarea părului și machiaj, detalii și subtilități practice în coafurile și machiajul de seară, particularități pentru tratarea și pregătirea părului pentru coafură sau a feței pentru machiaj, dar și multe alte detalii interesante. La modul practic, cursul te va antrena direct să poți parcurge toate etapele în realizarea unui aranjament de păr sau coafură, în realizarea unui make-up și îți va deschide imaginația pentru creații beauty deosebite.

Înregistrează-te acum la nr de telefon – 069616520 sau lăsând un mesaj pe pagina Elenei, pentru a putea alege mai ușor perioada cursului și grupul din care vrei să faci parte. Cursul se adresează începătorilor din domeniu, specialiștilor la început de cale și frizerilorcurs care vor o specializare în plus, legată de coafurile elaborate, sofisticate.

Mai multe detalii, dar și mai multe creații ale meșteriței puteți vedea pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Miresele, în prag de toamna. Ce coafura și machiaj să alegi dacă ai nunta în 2017-2018 (Foto)

Cele mai deosebite coafuri de mireasă pentru acest an, de la o meșteriță cu mâini de aur (Foto)

P