Mamă a 4 copii și vloggeriță activă pe Youtube. Elena Melnic a găsit soluția potrivită cu ajutorul căreia să promoveze creativitatea și să educe într-un stil original copiii. Aceasta și-a deschis un canal de Youtube, unde alături de pici execută ateliere de creație pentru diferite vârste, care sunt accesibile și „tinerii generații” din mediul online.

Este bine cunoscut câtă responsabilitate are o mamă pentru copilul ei, iar pentru Elena Melnic această responsabilitate este de 4 ori mai mare, asta pentru că are 4 copilași cărora încearcă să le cultive valori frumoase și să le ofere o educație pe măsură. Copii Elenei au vârste diferite ( 2 ani, 4 ani, 6 ani și 8 ani), astfel aceasta reușește să filmeze ateliere de creație pentru diferite vârste și diverse tematici.

De regulă filmulețele produse de Elena și copii au un scop educativ, dar acestea nu în ultimul rând contribuie la dezvoltarea imaginației și creativității copiilor. Canalul lor poartă și o denumire destul de sugestivă – „4 angels & Mommy”.

„Din pasiunea mea pentru lucrările handmade am creat un canal de Youtube pentru copii cu ateliere de creație. Prin intermediu acestui canal vreau să promovez astfel de valori precum: educația non-formală, gratuită pentru copii, dezvoltarea creativității, promovarea reciclării creative. Dar nu în ultimul rând să încurajez părinții și copii să petreacă împreună timp de calitate”, a menționat Elena Melnic.

Vezi mai jos câteva dintre numeroasele filmulețe de pe pagina „4 angels & Mommy” și inspiră-te pentru a petrece timpul frumos alături de copii.

Pentru mai multe filmulețe accesați pagina canalului „4 angels & Mommy”, vizionare plăcută”