Așa cum a promis și ieri dimineață, Elena Gheorghe avea să lanseze una dintre cele mai emoționante și sufletiste piese din cariera sa, evident, după single-ul „Mama”. Interpreta a lansat o melodie dedicată revenirii acasă, implicându-se direct în scrierea versurilor.

„E prima dată când m-am implicat direct în creaţia versurilor unei piese pe care o interpretez. Am pus în ‘Acasă la noi’ toate gândurile mele către cei dragi, către oamenii care îmi sunt mereu alături şi am împărtăşit tot ce simt la sfârşitul unui an plin de provocări şi de încercări pentru noi toţi. Acasă e acolo unde ne este inima şi, oricâte căutări am face în lumea largă, ştiu sigur că răspunsurile şi iubirea sunt mereu acasă, lângă oamenii noştri dragi”, mărturisește Elena, despre frumoasa piesă pe care a lansat-o sub umbrela Cat Music.

„Nicăieri nu-i acasă, acasă la noi”, „Tot ce contează sunteți voi” sau „Când spui casă, dulce casă, este cald în inima ta” sunt doar câteva dintre versurile care redau pur și simplu perfect mesajul single-ului.

Și dacă la versuri cântăreața a lucrat alături de Ady Cristescu și Nasty, atunci la muzică și orchestrație, cei din urmă au muncit singuri. În videoclipul regizat de Florin Botea, Elena Gheorghe apare filmată singură, iar la final de clip, pe ecranul privitorului apare un citat emblematic, semnat de George A. Moore:

ewf

Foto: captură video

Distribuie articolul: