Astăzi e o zi de însemnătate dublă pentru Elena Gheorghe. Artista își sărbătorește pentru prima dată ziua de naștere în rol de mamă a doi copilași. De ce surprize a avut parte, aflați mai jos.


„Astăzi este ziua mea, una dintre cele mai frumoase aniversări, pentru că Dumnezeu m-a binecuvântat cu 2 copilași superbi și un soț minunat. Mulțumesc pentru tot ce am!”

Cu acest mesaj interpreta a dat start zilei sale de naștere. E o mămică extrem de fericită și asta pentru că se poate mândri cu un băiețel și o fetiță adorabili, dar și un soț iubitor care îi este mereu alături.

Astăzi, vedeta din România a avut parte de susprize din partea prietenilor, pentru care a organizat și o petrecere. La eveniment, Elena Gheorghe a ales să poarte o rochie decoltată, creație unui brand de peste Prut. Ținuta i-a pus în valoare formele și i-a subliniat silueta frumos conturată.

Citește și: La o săptămână de la naștere, Elena Gheorghe își afișează silueta pe Instagram! Arată superb

 

Cântăreața a așteptat cu sufletul la gură ziua sa de naștere. De curând, aceasta a apelat și la o schimbare de look: s-a tuns și și-a împrospătat culoarea părului.

Foto: Instagram.com