Au ținut primele pagini ale revistelor și fiecare mișcare a lor a fost urmărită atent de jurnaliști. Cu siguranță le cunoști, iar anul acesta ai citit despre ele mai mult ca niciodată. Unele dintre ele sunt, poate, chiar un exemplu pentru tine. Hai să aflăm împreună cine sunt top 5 cele mai căutate femei de pe Google în ultimele luni. 

1. Kim Kardashian 

Pe primul loc se află Kim Kardashian și asta nu ne miră deloc. Ea a fost mereu în centrul atenției, iar anul acesta există un motiv în plus. Din păcate nu este vorba despre noile colecții de lenjerie, dar despre divorțul de Kanye West. Chiar dacă artistul a pus-o de foarte multe ori în situații neplăcute, Kim susține că divorțul este din cauza distanțării dintre cei doi.

Cred că el merită pe cineva care să-i suporte fiecare mișcare, să-l urmeze peste tot. Eu nu pot să fac asta. Ar trebui să aibă o soție care îi susține orice mișcare, care călătorește cu el. Eu nu pot. Mă simt ca o ratată, e al treilea mariaj. Vreau doar să fiu fericită.”, a mărturisit Kim.

2. Kylie Jenner

Pe locul doi se află încă o surioară din clanul Kardashian-Jenner. Este cea mai mică dintre surori, dar în anul 2018 a devenit cea mai bogată dintre ele, datorită brandului de cosmetice pe care l-a lansat.

3. Britney Spears

Anul acesta este unul bulversant pentru Britney, dar ar putea să fie de cotitură! În sfârșit, vedeta a vorbit deschis despre „închisoarea” în care trăiește, de când tatăl său deține tutela asupra ei.

Vreau ca această tutelă să se încheie, fără a fi evaluată. Merit să am un trai bun, am muncit toată viaţa mea. Merit să am o pauză de doi, trei ani. Această tutelă îmi face mult mai mult rău decât bine”. Rămâne de văzut dacă artista va scăpa de sub tutela tatălui, de care depinde deja de 13 ani.

4. Miley Cyrus

Putem spune despre Miley că s-a cumințit în acest an. Acesta a avut o revenire spectaculoasă în muzică. Vedeta a revenit cu un nou album, cu un nou stil muzical și o manieră mai serioasă de interpretare.

Melania Trump

Chiar dacă Melania nu mai este prima doamnă a Statelor Unite, acest lucru nu înseamnă că nu mai este în atenția publicului. Presa a vuit și a spus că Melania este extrem de fericită că a părăsit Casa Albă. Toată lumea este curioasă să afle ce face acum doamna, astfel că jurnaliștii sunt mereu cu ochii pe ea.

Datele statistice au fost furnizate de echipa SEOLITTE.COM.

Distribuie articolul: