Sunt persoane pe care oricât te-ai strădui să le descoperi în totalitate, nu o să-ți reușească, iar atunci când crezi că-i cunoști foarte bine, ele te surprind din nou. Despre aceste zodii se crede că sunt întruchiparea misterului, care sunt acestea, află mai jos. 

Vărsător

Într-o cameră plină cu oameni, Vărsătorul va fi acela care tace și observă totul. Poate nu îți dai seama, când îl vezi stând retras, într-un colț, dar el analizează tot ce se întâmplă, iar în mintea lui se petrec o mulțime de lucruri.

Pare serios și timid, însă odată ce îl cunoști, te va uimi cu spiritul său liber, nonconformist și cu ideile abstracte, pe care adoră le discute. Cu măsură, bineînțeles, căci apoi se va retrage în bula lui de mister!

Pești

Dacă tocmai ai cunoscut o persoană extrem de tăcută, care pare fie într-o introspecție permanentă, probabil este născută în zodia Peștilor. Nativii acestei zodii nu vorbesc foarte mult, mai ales dacă nu se simt confortabil într-un anumit context.

Cu toate nu împărtășesc toate ideile lor cu cei din jur, ei sunt extrem de sensibili și citesc imediat emoțiile altor persoane. De aceea, dacă vorbești cu un Pește, vei fi uimită de abilitățile sale de a te înțelege perfect și de a „ghici” ce gândești.

Rac

Racii sunt înzestrați cu o intuiție extraordinară, pe care nu o împart mereu cu ceilalți. Ei pot părea tăcuți și secretoși, dar de fapt nu au niciodată o intenție rea. Pur și simplu, nu simt nevoia de a arăta sau de a demonstra nimic. Dacă au o idee genială (și se întâmplă destul de des!), preferă o țină pentru ei și o pună în practică, înainte de a o discuta.

Balanță

Una dintre cele mai misterioase zodii este Balanță, fără îndoială. De obicei, nativii acestei zodii sunt liniștiți și tăcuți, iar lumea din jur îi percepe fiind echilibrați în permanență.

Așadar, când o Balanță vorbește, toată lumea o ascultă, căci se întâmplă rar ca această se „aprindăși susțină cu tărie o idee sau o părere.

Scorpion

Misterul se află în natură Scorpionului. De fapt, este elementul care îl diferențiază și îl face pară atât de atrăgător. Nu vei ști niciodată ce are de gând, iar acest lucru te va face vrei îl cunoști mai bine. Scorpionii par mereu ocupați și inabordabili, însă atunci când își fac apariția, toate capetele se întorc spre ei instantaneu!

Capricorn

Inițial, nu te-ai gândi la un Capricorn la o persoană misterioasă. Acesta este direct, focusat pe lucruri practice și activitățipământene”. Inspiră încredere și stabilitate, iar munca este întotdeauna o prioritate pentru el.

Cu toate acestea, adevăratul mister vine atunci când te întrebi cum rezista acestui ritm alert, an de an, fără pauză. Rezistența și consecvența Capricornul este de-a dreptul misterioasă și se pare nu împărtăși secretul prea curând!

Sursa: AndreeaRaicu.ro 

Distribuie articolul: