Frumusețea nu are limite. O demonstează în fiecare zi femeile din întreaga lume. Noi am făcut un top al celor care inspiră prin ceea ce fac și pentru care „a arăta bine” reprezintă un „must-have”.


Și pentru că YouTube-ul a devenit între timp mai mult decât o platformă de comunicare, tot mai multe femei încearcă să promoveze frumusețea pe canalele lor. Topul celor mai urmărite beauty-vloggerițe îl începe Michelle Phan, cu peste 8 milioane de abonați.

mp-1

Michelle are 29 de ani și este din America, iar filmulețele pe care le postează sunt în mare parte despre îngrijirea de zi cu zi. Tânăra are chiar și o linie de perosonală de cosmetice pe care le prezintă și în tutorialele sale.

Kandee Johnson are 38 de ani și aproape 4 milioane de abonați. Vloggerița are un look de invidiat, iar canalul de YouTube pe care îl deține nu face decât să o motiveze și mai mult pe această dimensiune. Așa se face că americanca a reușit să câștige de-a lungul timpului premii semnificative în domeniu.

kj-1

În video-urile sale, Kandee se axează mai mult pe make-up, acolo unde obișnuiește să „predea” lecții de frumusețe urmăritorilor. Într-unul dintre cele mai neobișnuite filmulețe, aceasta prezintă o modalitate mai puțin cunoscută de machiere. De asemenea, artista este recunoscută pentru tutorialele în care se transformă în diferite personaje Disney.

O altă make-up artistă foarte populară în lumea virtuală este Jaclyn Hill. Știe să mascheze orice imperfecțiune. În doar câteva luni, tânăra a reușit să devină una dintre cele mai îndrăgite make-up artiste, iar acum, după patru ani de YouTube, aceasta a adunat peste 3 milioane de abonați.

jh

În cel mai popular video al său, Jaclyn demonstrează cum se poate realiza un Smokey Cat Eye de nota 10.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: