Zâmbitori și incredibil de intimi, președintele american Donald Trump și soția sa, Melania, au pozat, într-un cadrul feeric, pentru prima lor felicitare oficială de Crăciun.

Nu puteau face rabat de la această tradiție! Ca-n fiecare an, președintele american și soția sa eliberează un portret oficial cu ocazia sărbătorilor de iarnă și anului nou. Așa se face că Melania și Donald Trump s-au conformat și s-au lăsat fotografiați în Cross Hall-ul din interiorul Casei Albe, pentru prima lor felicitare de Crăciun în calitate de președinte și prima-doamnă.

Fotografia, realizată de Andrea Hanks și transmisă prin intermediul conturilor lor de Twitter, ni-i arată pe cei doi într-o ipostază destul de intimă și iubitoare, Melania și Donald ținându-se de mână și zâmbind larg.

„Crăciun Fericit vă urează Președintele Donald Trump și Prima Doamnă Melania Trump. POTUS și FLOTUS s-au lăsat fotografiați marți, 5 decembrie, pentru primul lor portret oficial de Crăciun, în Cross Hall-ul Casei Albe, Washingon, DC”, este mesajul care a însoțit inedita fotografie cu cei doi.”

Pentru această ocazie, Melania a îmbrăcat o superbă rochie neagră, midi, care-i punea în evidență talia ca trasă prin inel și statura impozantă. Rochia fără mâneci este o creație Delpozo, în partea mediană prezenta un imprimeu sclipitor aplicat, care ne-a introdus într-o dispoziție festivă. Nouă ne place, vouă?

Și Ivanka Trump și Lara Trump, soția lui Eric Trump, au postat pe rețelele de socializare câte o felicitare de Crăciun, pozând alături de familiile lor.

Vezi și: Melania Trump și-a prezentat decorul de Crăciun de la Casa Albă într-o splendidă rochie Dior (Foto)

Distribuie articolul: