Prima doamnă a Statelor Unite Melania Trump s-a inspirat din activitatea predecesoarelor sale atunci când a ales decorațiunile pentru primul Crăciun pe care actuala familie prezidențială îl va petrece la Casa Albă. Mai mult, aceasta s-a afișat presei pentru prezentarea decorului într-o splendidă rochie albă, creată de casa de modă Dior.

Melania Trump a prezentat oficial aceste decorațiuni în cadrul evenimentului tematic “Time-Honoured Traditions”, luni, înainte de a se întâlni cu copiii unor familii de militari din Washington, pentru a lucra la o serie de proiecte dedicate sărbătorilor de iarnă, scrie Agerpres.ro.

„Președintele, Barron și eu suntem foarte încântați de primul nostru Crăciun pe care îl vom petrece la Casa Albă. La fel ca în cazul multor altor familii din întreaga țară, tradițiile de sărbători sunt foarte importante pentru noi. Sper că turiștii, atunci când vor vizita Casa Albă, vor avea sentimentul că se află acasă de sărbători”, a declarat Melania Trump.

Vedeți un video despre cum s-au creat aceste decorațiuni:

The decorations are up! @whitehouse is ready to celebrate! Wishing you a Merry Christmas & joyous holiday season!

O postare distribuită de First Lady Melania Trump (@flotus) pe


Decorațiunile din acest an conțin un set pentru cină din care face parte celebrul serviciu de masă Reagan, o copie a volumului “A Christmas Carol” de Charles Dickens ce a aparținut președintelui Franklin Roosevelt și un omagiu adus „Nucracker Suite” (o suită muzicală din baletul „Spărgătorul de nuci”) — tema centrală a decorațiunilor de la Casa Albă din anul 1961.

Mai mulți brazi au fost aduși în acest an în reședința cuplului prezidențial american, inclusiv Bradul de la Casa Albă, decorat cu ornamente care descriu sigiliile statelor americane. Un alt brad aduce un omagiu militarilor americani care au murit în luptă.

Decorațiunile de la Casa Albă vor putea fi admirate de mii de vizitatori în cadrul unor tururi cu public și cu ocazia celor peste 100 de evenimente și recepții private ce vor fi organizate în actualul sezon al sărbătorilor de iarnă, scrie sursa citată.