Anișoara Loghin trăiește o perioadă foarte frumoasă din viața sa. Prezentatoarea este foarte discretă când vine vorba de viața sa personală, dar faptul că i-a spus „DA” alesul inimii sale nu avut cum să-l ascundă. 

Foarte multe detalii despre cum s-au cunoscut nu știm, dar putem bănui că s-a întâmplat chiar la emisiunea pe care Anișoara o prezintă „O seară perfectă”.

Citește și: Anișoara Loghin a spus „DA”. Cine este fotbalistul care i-a cucerit inima (Foto)

Radu Gînsari a fost invitat pe canapeaua de la PRO TV de mai multe ori înainte ca să aflăm că între cei doi se întâmpla ceva mai mult. Nu știm dacă erau împreună încă de atunci, dar zâmbetul i-a dat de gol.

Primul interviu a fost unul în care Radu a povestit despre activitatea sa din Israel. Acesta a povestit că deși joacă pentru Israel, el nu uitat de unde a plecat și că este mândru să reprezinte Moldova prin fotbal.

Cea de-a doua apariție a fotbalistului din 2019 a fost ceva mai relaxantă. Radu i-a dăruit Anișoarei flori, iar ea i-a spus lui un banc despre blonde. Au zâmbit mult și chiar au flirtat. Cel mai probabil cei doi erau deja împreună, dar încă ascundeau acest lucru.

Vezi interviul de mai jos.

Recent, Anișoara a publicat și prima fotografie cu Radu pe pagina sa de Instagram. Cei doi s-au ales cu munte complimente și urări de bine din partea prietenilor și internauților.

View this post on Instagram

💖

A post shared by Anișoara Loghin (@anisoara.loghin) on

Sursa video: „O seară Perfectă”, facebook.com