Unul dintre cei mai sexy bărbați de la noi ne va reprezenta, în premieră țara, la prestigiosul concurs internațional adresat modelelor masculine. Este vorba despre Gheorghe Crețu care va concura pentru titlul „Mister Supranational 2019”, desfășurat în Polonia. 

Mister Supranational 2019 este una dintre cele mai importante competiții internaționale, dedicate modelelor masculine, o competiție în care aspectul fizic al concurenților este la fel de important ca și aptitudinile lor intelectuale, sportive și condiția lor fizică.

Gheorghe Crețu ne va reprezenta țara care a fost inclusă în premieră în concurs.

Desemnat oficial să ne reprezinte țara a fost Gheorghe Crețu, care este și primul reprezentant al Moldovei, aceasta fiind inclusă în concurs în premieră. S-a născut la Ialoveni, iar de ani buni locuiește în Chișinău. Modelul are 26 de ani, 180 cm înălțime și este licențiat în drept, vorbește trei limbi străine și a făcut parte timp de cinci ani din Legiunea Franceză. Tânărul este pasionat de muzică, sport și călătorii și este adeptul unui mod de viață sănătos.

„De mult timp mi-am dorit să îmi testez limitele într-un alt context și anume într-o competitie internațională dedicată modelelor masculine, motiv pentru care sunt extrem de onorat ca am fost acceptat să îmi reprezint țara. Această experiență mă va scoate categoric din zona de confort. Competitia Mister Supranational este extrem de importantă pentru mine deoarece voi avea sansa de a promova Republica Molodva, dar și tradițiile, cultura și turismul moldovenesc în fața a milioane de spectatori și telespectatori din 150 de tari. Mesajul meu va fi „Mens sana in corpore sano”, dorindu-mi să promovez ideea că un corp lucrat și frumos este necesar să fie mai mult decât se vede la suprafață. Un corp frumos trebuie sa fie completat de o educație bine construită, de un caracter echilibrat și de o disciplină riguroasă în toate alegerile făcute în viață. Le multumesc tuturor celor au avut încredere și m-au sprijinit pentru a-mi atinge acest obiectiv, familiei și prietenilor mei, dar și agentiei Exclusiv Event pentru ca m-a considerat cel mai potrivit pentru aceasta misiune”, a declarat Gheorghe Crețu – Mister Supranational Moldova 2019.

Pe termen scurt Gheorghe Crețu se concentrează 100% pe pregătirea să înainte de a pleca Polonia, dorindu-și să facă o imagine cât mai bună Moldovei în cadrul Mister Supranational, iar pe termen lung, după reîntoarcerea din competiție își dorește să își dezvolte propria sa afacere.

Deși nu a participat anterior la astfel de competiții, tânărul este determinat să revină acasă cu marele trofeu.

Mister Supranational 2019, competiție care se desfășura în acest an în Polonia, în perioada 25 noiembrie – 08 decembrie 2019. În competiție vor fi prezenți aproximativ 50 de candidați din tot atâtea țări, iar marea finală va fi transmisă în direct, online, dar și de către televiziunile din 150 de țări, în data de 7 decembrie de la ora 17.00 până la ora 19.00. Alături de Miss Universe, Miss World și Miss Supranational, Mister Supranational este a patra competițiile de acest gen, televizată în direct, într-un număr atât de mare de țări.Puteți urmări evoluția lui Gheorghe Crețu pe pagina oficială de facebook „Mister Supranational Moldova”, unde îl veți putea susține cu un vot. La data de 7 noiembrie începând cu ora 17, va avea loc marea finală, care va fi transmisă în direct. Moldova va avea nevoie de cat mai multe voturi pentru ca Gheorghe Cretu să se claseze pe un loc cât mai bun în competiție!