Se spună că dragostea nu are vârstă sau alte prejudecăți. Atunci când te îndrăgostești nimic nu poate sta în calea sentimentelor tale.

Astăzi vrem să îți prezentăm câteva cupluri de la noi ce au demonstrat că atunci când există iubire, vârsta nu mai contează. Sunt un exemplu pentru cei care nu cred în iubirea adevărată.

1. Xenia Deli și Ossama Al-Sharif. Ea 27, el 63. 


Mulți au fost cei care au judecat-o pe frumoasa moldoveancă când aceasta a mers la altar cu milionarul egiptean. Diferența de vârstă dintre ei este mai mare de 30 de ani, și totuși Xenia se declară fericită și împlinită alături soțul ei. Ossama îi îndeplinește toate dorințele, iar moldoveanca duce o viață de prințesă la brațul omului de afaceri.

2. Anatol Durbală și Olesea Sveclă. El 47, Ea 28.

Doi actori care nu au ascultat de gura lumii și acum sunt fericiți împreună.

„Diferența de vârstă dintre noi e de aproape 20 de ani. Am auzit și cunosc tot felul de vorbă la acest capitol. Eu nu am avut interesul să avem un număr de ani ca să ne despartă. Așa s-a întâmplat. Eu nu simt această diferență. Mi se pare că lucrul ăsta e destul de individual, depinde de oameni. Nu cred că astfel de lucruri pot fi măsurate, este o riglă pe care nu trebuie să scrie centimetri sau kg. E cu totul altă ordine.” a mărturisit actorul într-un interviu pentru ea.md

 3. Jasmin și Ilan Shor. Ea 40, el 30. 

Cântăreața din Rusia s-a căsătorit cu omul de afaceri și primarul Orheiului în anul 2011. Cei doi au o căsătorie trainică având în vedere prin câte situații complicate a trecut soțul artistei în ultimii ani. Vârsta pentru ei nu contează și nu i-a împedicat să își întemeieze o familie frumoasă cu doi copii.

4. Nata Albot și Andrei Bolocan. Ea 38, el 30. 

Sunt unul dintre cele mai simpatice cupluri de la noi. Ea o femeie puternică ce le reușește pe toate, el un bărbat carismatic și cu mult simț al umorului. S-au căsătorit în anul 2013, atunci s-au și mutat în Canada. sunt fericiți și au împreună o fetiță pe nume Magdalena.

5. Anton Ragoza și Elena Bardo. El 31, ea 41. 

Membrul formatiei SunStroke Project si soția sa, de profesie make-up artist, formează un cuplu din anul 2011. Diferența de vârstă dintre cei doi nici măcar nu se vede. Anton se poate lăuda cu o soție tânără și foarte frumoasă. Cei doi au o fetiță împreună, Emily.

Lista poate continua, avem și în afară cupluri care au reușit să treacă peste prejudecăți și să fie fericiți. Ține-ți minte iubirea nu cunoaște granițe.

Sursa foto: Facebook.com

Vezi și: Cele mai deosebite nunți ale anului 2017 (Foto)

Distribuie articolul: