Forbes Rusia a realizat lista cu cele mai influente și bogate persoane, cu vârsta de până la 40 de ani, din showbusiness-ul rusesc. În top sunt incluși interpreți, actori și sportivi ruși care au reușit, într-un interval de timp relativ scurt, să construiască adevărate averi!

Primul loc în clasament a fost luat de către luptătorul de arte marțiale mixte Habib Nurmagomedov. Venitul sportivului constituie 11,5 milioane de dolari, iar în mass-media și rețelele sociale numărul de menționări este de 75,300 și respectiv 1,507,900 de ori. Pe locul doi s-a clasat prezentatoarea TV și cântăreața Olga Buzova, cu un venit de 4,4 milioane de dolari. În ciuda faptului că venitul ei este mult mai mic decât cel a lui Alexander Ovechkin, care ocupă al treilea loc (14,5 milioane de dolari) în rețelele sociale, Olga a fost menționată de  4 499 100 ori. În timp ce Alexander a fost menționat în mass-media de 59 304 de ori și de 563 500 de ori în rețelele sociale.

Habib Nurmagomedov

Olga Buzova

Alexander Ovechkin

Locurile patru și cinci au fost ocupate de către interpretul Egor Kreed cu o avere de 4,8 milioane de dolari și rapperul Basta cu 6,9 milioane de dolari.

Egor Kreed

Basta

În lista primilor 10, au intrat și astfel de interpreți precum Dima Bilan cu 6,5 milioane de dolari, Polina Gagarina cu 5,3 milioane de dolari, rapperul Timati  cu 3,4 milioane de dolari, dar și fotbalistul Artem Dzyuba cu 5,4 milioane de dolari și modelul Irina Shayk cu 4 milioane de dolari.

Dima Bilan

Polina Gagarina

Timati

Irina Shayk

Rapperul Allj, cu un venit de 1,5 milioane de dolari, a ocupat cel mai înalt loc printre nou-veniți, și anume locul 13. Pe locul 14 a fost desemnată, iubita acestuia, Nastya Ivleeva cu un venit de 0,9 milioane de dolari, proveniți în mare parte din publicitatea de pe Instagram.

Eldjei

Nastya Ivleeva

De asemenea, în clasament au apărut și fețe noi cum ar fi Alina Zagitova cu o avere de 0,8 milioane de dolari și Yevgeny Medvedev cu 0,7 milioane de dolari.

Alina Zagitova

Yevgeny Medvedev

Din cauza limitei de vârstă, în listă nu au fost incluși astfel participanții permanenți cum ar fi Filip Kirkorov, Stas Mihailov, Serghei Shnurov și Fiodor Bondarchuk.

Sursa: Glamour.ru