În luna mai au apărut informații potrivit cărora Ani Lorak are un nou iubit, iar asta la 5 luni după divorțul cu Murat Nalçacıoğlu. Noul iubit al lui Ani Lorak este Egor Gleb, un tânăr de 26 de ani alături de care interpreta se afișa tot ma des în spațiul public. 

La data de 14 iunie Ani Lorak a publicat prima lor poză în doi, în acest mod confirmând relația pe care o au. Dar cine este Egor Gleb, cu ce se ocupă, și cum i-a reușit să-i cucerească inima unei femei de 40 de ani?

Viața profesională a lui Egor Gleb

Egor are 26 de ani, iar în Moscova a venit din orașul Kiev. Tânărul este producător de sunet la Black Star. Conform unor informații, însăși Egor Kreed l-a chemat pe Egor Gleb la „Black Star”.

Se spune că Ani Lorak și-ar fi concediat echipa ( directorul de concerte Mihail Uspenskii, PR-managerul – Ecaterina Uspenskaia, la fel și administratorul) și urmează să colaboreze cu „Black Star”.

Egor Gleb nu are o pagină de Instagram ca să-i urmărim actvitatea, însă, în trecut acesta era foarte activ pe ASKfm acolo unde răspundea la întrebările urmăritorilor, dar recent acesta și-a șters pagina.

Viața personală a lui Egor Gleb

Gleb este fostul soț al unei interprete din Ukraina- Tayanna. În această relație, iarăși, Gleb era mai tânăr, Tayanna având 34 de ani. Curios este faptul câ, atât Ani Lorak, cât și Tayanna sunt din Cernovăț.

Egor Gleb și Tayanna au avut o căsnicie care a durat 3 ani, atunci când s-au căsătorit ea avea 26 de ani, iar el 18 ani. Aceștia au și un copil, Daniel, totuși nici copilul nu i-a făcut să-și salveze căsnicia. Conform Tayannei agresiunile și înșelăciunile soțului au fost principalele cauze ale divorțului.

Reamintim că în ianuarie 2019, Ani Lorak a divorțat. Motivul separării, potrivit zvonurilor, a fost numeroasele înșelciuni din partea lui Murat. Iar punctul de cotitură a fost atunci când soțul ei a fost prins într-un club de noapte cu Yana Belyaeva.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: