Fiica cântăreței Ani Lorak, în vârstă de 42 de ani, a împlinit ieri 10 ani! Iar mama sa, cu această ocazie i-a organizat o surpriză și i-a dedicat un mesaj emoționant.

Interpreta a surprins-o pe Sophia cu un „buchet” mare de baloane în nuanțe de roșu și gri și cu baloane în formă de 10, vârstă pe care a împlinit-o fetița.

„Draga mea fetiță, te felicit. Ziua ta de naștere este ziua mea preferată a anului! Ești unică. Fii fericită și sănătoasă. Să nu îți fie frică de nimic, mergi încrezută și cu curaj pe drumul vieții, eu știu că tu le vei reuși pe toate! Mama va fi mereu alături de tine. Te iubesc copilul meu!”, a scris Ani Lorak.

În insta-story vedeta a publicat și un colaj cu mai multe fotografii ale fiicei de când era mică și până în prezent.

Sophia și-a sărbătorit ziua de naștere la un restaurant de fițe din Rusia împreună cu prietenele sale. Iar surprizele din partea mamei, nu s-au terminat. Ea i-a dăruit fiicei sale o păpușă mult dorită.

Chiar dacă Ani Lorak este divorțată de tatăl fiicei, omul de afaceri Murat Nalcacioglu, nu a lipsit de la petrecerea fiicei și a fost mereu alături.

Nici nașul de botez al Sophiei, Filip Kirkorov, nu a uitat să o felicite! El i-a dedicat un video și un mesaj de felicitare: Astăzi, în lume este sărbătorită Ziua Prieteniei! Mă bucur că sunt înconjurat de mulți prieteni REALI, aceasta este cea mai mare bogăție! O bucată din sufletul meu îi aparține prietenei mele foarte bune, divei mele, Ani Lorak, care acum 10 ani în urmă, în această zi minunată, a devenit mamă și i-a dat viață Sophiei, care este ca fiica mea! Felicitări din suflet cu prima ta aniversare!!! Sophia un viitor minunat te așteaptă! Iar mama ta @anilorak, tata @muratnalca și cu mine, nașul tău, vom fi mereu alături!