Edward Sanda a povestit într-un nou interviu #faraprotocol despre copilăria sa, care nu a fost neapărat una ușoară, despre cum vede oamenii din Moldova și cum a făcut cunoștință cu toată familia Cleopatrei Stratan. 

Cleo și Edward sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Relația lor stârnește interesul publicului și desigur al presei. În interviul oferit lui Dorin Galben, interpretul din România a povestit multe detalii din viața sa, ținute până acum ascunse.

Decesul fetei de care a fost îndrăgostit…

Pe când era adolescent (clasa a 8-a), Edward a fost îndrăgostit de o fată, care din păcate a murit intoxicată în baie.

„Într-o seară de weekend trebuia să ieșim în oraș, în acel grup trebuia să fie și ea. Treceau orele și ea nu răspundea la telefon. M-a sunat o colegă și mi-a spus: „Georgiana a murit”. Nu am realizat la momentul respectiv ceea ce s-a întâmplat. Nu aveam atât de multă experiență de viață ca să mă sensibilizeze foarte tare, dar în același timp eram lovit. Ea făcea duș și din cauza centralei termice s-a declanșat gaz, care nu mirosea. Ea nu și-a dat seama i s-a făcut rău și a leșinat.”

Atunci când a cunoscut-o pe Cleopatra era într-o relație…

„În nicio relație de a mea nu am văzut și nu am simțit ceea ce am simțit cu ea. Am avut relații de trei ani, de un an, dar nu le-am văzut ca fiind definitive.

Comunicând foarte mult am realizat că merită să mergem înspre mai mult pentru că simțeam amândoi chestia asta. Eu i-am spus înainte să fim într-o relație: „tu ești fata alături de care eu îmi văd toată viața”.

Nu mă așteptam să o cer în căsătorie la 23 de ani, eu credeam că nu o să mă căsătoresc niciodată până am întâlnit-o pe ea.

Dacă eu am vrut la 23 de ani să o cer de nevastă, asta m-a făcut și mă bucur și nu o să regret niciodată.

Aveam o oarecare teamă pentru că nu știam cum o să reacționeze (nr. Pavel Stratan). El știa că sunt un băiat ok, dar în același timp aveam teama aia pentru că e tată de fată și nu știi ce o să zică, dar am avut susținerea lui încă de la început, el chiar a presimțit cu eu și Cleopatra vom avea o relație.”

Nunta…

„Toată lumea se așteaptă că o să facem o nuntă foarte mare cu o mie de invitați și cu presă, dar nu ne dorim genul acesta. Noi ne dorim să fie ceva la fel cum a fost cererea în căsătorie, super intimă și de care nu a știut nimeni, așa vreau să fie și înscrierea oficială, care o să se întâmple anul acesta, la sfârșit de vară sau început de toamnă”, a mărturisit Edward.

Mai multe detalii află din interviu: Aici

Distribuie articolul: