O ediție specială în care discutăm despre evenimentul care a marcat istoria fotbalului din Republica Moldova! Un singur invitat, aproape expert în fotbal ne spune, în exclusivitate, ce părere are despre meciul Moldova-Franța

Un singur invitat a fost chemat la „Coliba Anei” ca să vorbească despre meciul care a intrat în istoria țării noastre. Ionuț Darie are doar 7 ani, dar este un expert adevărat în ale fotbalului. De ce nu a câștigat Selecționata Moldovei, ce nu le-a ajuns jucătorilor noștri pentru a obține victorie și multe alte aspecte ale meciului le-am pus în discuție, în exclusivitate la „Coliba Anei”.

Ionuț oferă detalii despre atmosfera de care era cuprinsă stadionul Zimbru în timpul meciului și spune că, chiar dacă susținătorii Franței erau foarte activi, cei ai Moldovei nu încetau să-și susțină echipa.

„Suporterii francezilor erau foarte bucuroși, erau foarte bucuroși că au câștigat, dar mai nu toată lumea de pe stadion striga „Hai Moldova””, povestește Ionuț.

Chiar dacă Selecționata Moldovei a fost învinsă în acest meci, Ionuț are grijă să îi transmită un mesaj de încurajare și să mărturisească, că suporterii mereu o vor susține.

Vezi și: Ar trebui copiii să aibă responsabilități? Despre RESPOLABILITATE la ,,Coliba Anei”