Te-am obișnuit deja cu evenimente neconvenționale pe acoperiș, iar pe 13 septembrie nu facem excepție. Ediția a treia de #ROOFOFFLINE te așteaptă cu noi surprize, oameni frumoși din domeniul afacerilor și nu doar. Respectăm același format prietenos, unde businessul bate palma cu voia bună, socializarea, noile idei și prieteni. De această dată afacerile emergente sunt în centrul atenției, iar noi te invităm să le descoperi și să le susții. Dar asta nu e tot.

Networking cât cuprinde

Alungăm sobrietatea birourilor și îi conectăm pe oameni într-o atmosferă chill și relaxantă. Fără tocuri, costume conservatoare sau protocoale – #ROOFOFFLINE alungă barierele de comunicare și networking. Nu uita cărțile de vizită, buna dispoziție și cheful de a cunoaște noi persoane și oportunități.

Un nou tip de evenimente

Vrem să ieșim din tiparele sălilor de conferințe sau recepții, ne dorim un suflu nou în materie de evenimente, iar acest lucru a fost primit cu multă încântare de invitații edițiilor anterioare #ROOFOFFLINE. Iubitorii de fotografii cu apus și panorame încântătoare au tot ce le trebuie pentru a surprinde clipa la înălțime!

Casual is the new business

Afacerile sunt un domeniu flexibil, iar pentru a le dezvolta sunt diverse căi. Una dintre acestea e confortul și atmosfera casual a întâlnirilor. #ROOFOFFLINE e terenul perfect pentru a stabili conexiuni și relații într-un cadru neformal și degajat.

Descoperi și susții afaceri tinere

Ediția a cu numărul trei de pe acoperișul AGORA și EA.md aduce în arenă afaceri emergente, ce au ca scop tatonarea unui teren de succes și promovarea produselor proprii. Te invităm cu drag să fii alături de invitații speciali ai evenimentului pentru a le asculta poveștile, istoriile inspiraționale și chiar să cumperi produsele lor. Astfel vei susține dezvoltarea businessului autohton. La această ediție vinurile vor fi vedetele, iar loc pentru vinării deosebite, aflate la început de drum, mai avem. Ele au cu ce să te surprindă.

Distracție&Co

Am decis să mai reducem din doza de seriozitate și să simțim parfumul distracției la înălțime. Muzică bună, delicii, vinuri și băuturi savuroase, oameni frumoși, un spirit urban ce te cucerește de pe cel mai cool acoperiș din capitală, iar lista ar putea continua. Te așteaptă să vii joi, pe 13 septembrie la ediția a treia #ROOFOFFLINE – Emergent Businesses – eveniment Agora, fără tocuri!