Artistul a anunțat în 2019 că se retrage pe o perioadă nedeterminată din atenția publicului, spunând că are nevoie de timp pentru sine și pentru a călători. Dar iată că motivul a fost mult mai întemeiat. Ed Sheeran și-a dorit să se așeze la casa lui. 

Artistul şi soţia lui, Cherry Seaborn, au păstrat cu uşurinţă discreţia în privinţa sarcinii pe perioada izolării provocate de pandemie.

Dacă până acum cuplul era discret, acum au dus discreţia la un nou nivel şi nu le-a fost greu: izolarea din pandemie i-a ajutat să se bucure de faptul că vor deveni părinţi fără vâlvă în jurul lor, adică exact aşa cum le place. Ed, în vârstă de 29 de ani, şi Cherry, de 27 de ani, aşteaptă primul lor copil. Apropiaţii spun că sunt fantastic de fericiţi şi că naşterea va avea loc mai curând decât am crede: peste doar câteva săptămâni.

„Practic, Ed şi Cherry fac acum ultimele pregătiri la domiciliu. Izolarea a fost scuza perfectă pentru ca Cherry să nu fie văzută în public. Însă acum, pentru că naşterea e foarte aproape, au început să îi anunţe pe apropiaţi, familia şi prietenii”, a dezvăluit o sursă apropiată pentru The Sun.

Rudele lor sunt încântate de veste şi abia aşteaptă să-l cunoască pe noul membru al familiei lor. Vestea vine după ce, la sfârşitul anului trecut, Sheeran a anunţat că va face o pauză de la carieră pentru a se concentra pe viaţa personală şi călătorii (este, de altfel, ultima lui postare de pe contul de Instagram – făcută pe 24 decembrie 2019, pentru că Ed, atunci când spune că ia pauză, nu ia pauză doar de la concerte şi studioul de înregistrări, ci şi de la social media!)

Ce-i drept, decizia lui s-a suprapus cu pandemia, despre care nu avea idee atunci, iar asta, cum spuneam, l-a ajutat parţial… Mai puţin în privinţa călătoriilor. Ed şi Cherry sunt împreună de 5 ani şi s-au căsătorit într-o ceremonie secretă în ianuarie 2019. La acea ceremonie au fost de faţă doar 40 de persoane, iar publicul a aflat că artistul s-a căsătorit doar atunci când a scăpat el nişte indicii în această privinţă într-un interviu. Aşadar, discreţia sarcinii vine ca o continuare firească. Celor doi le place să se bucure în intimitate de lucrurile frumoase din viaţa lor.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: