În ultimele săptămâni, Adela Popescu a postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii din trecut cu ea, iar în urmă cu mai puţin de 24 de ore şi-a surprins fanii cu o imagine din perioada în care era roşcată.

Fotografia postată de Adela Popescu a strâns rapid peste 50.000 de like-uri, iar cel care a reacţionat imediat a fost Radu Vâlcan, soţul vedetei. Acesta a postat pe pagina lui de Instagram o imagine cu Adela Popescu în care aceasta este nemachiată.

„A postat iubita mea pe contul ei de Instagram, astăzi, o poza cu ea. Sexy, roşcată, explozivă şi machiată. Zice ea că…ce vremuri, că ce bine era ea pe vremea aia. Asta este poza mea preferată! Nemachiată şi frumoasă, am pozat-o după masă! Te iubesc!”, a fost mesajul care a însoţiti imaginea postată de Radu Vâlcan.

Adela Popescu a continuat și i-a răspuns: Hai, scumpeteo, de ce nu le spui ca te-ai indragostit de mine fix pe vremea cand eram „sexi, roscata, exploziva si machiata”, nu „nemachiata și dupa masă”? Mă rog…una peste alta îmi place să mă minți frumos.

Radu a avut un răspuns pe măsură: „Adela Popescu ai stricat-o, ziceam si eu ceva frumos, eram barbatul perfect.”

Adorabili nu-i așa?

Vezi și: Adela Popescu a povestit cu lux de amănunte cum a născut. „Cu o mână mă țineam de spate și cu cealaltă mângâiam obrazul soțului…”

 

Distribuie articolul: