În contextul sărbătorilor de iarnă te încurajăm să te bucuri de magia realității. Știm că în ajunul noului an, toul pare să se întâmple în ritm accelerat și nu toate lucrurile se supun planurilor tale, dar chiar și așa magia sărbătorilor rămâne vie. 

Prin hashtagul #sarbatorifarafiltru venim cu un mesaj de îndemn către tine: te încurajăm să te relaxezi, și să lași lucrurile să se întâmple. Nu-ți irosi energia încercând să corespunzi portretului ideal, mult prea des promovat pe rețele. Îmbrățișează magia sărbătorilor de iarnă cu toate lucrurile reale care ți se întâmplă.

Suntem aici ca să-ți aducem aminte că sărbătorile, la fel ca și tine, sunt perfecte fără filtru, iar realitatea e cea ce le oferă magie! Și, chiar dacă uneori lucrurile ar putea să-ți scape de sub control, noi suntem aici ca să-ți spunem că e cool să nu corespunzi unui portret ideal!

Dacă rezonezi cu mesajul nostru și ți-ar plăcea să promovezi mai mult realitatea, te invităm, de sărbători, să scoți filtrele. Utilizează hashtagul #sarbatorifarafiltru și hai să demonstrăm împreună că magia se întâmplă în realitate! 😉