Publicitatea digitală din Republica Moldova trece la un alt nivel. Începând cu data de 1 iulie, site-urile Agora.md și Ea.md gestionate de Interact Media devin parte a rețelei Admixer.Network. Odată cu aceasta, agențiile de publicitate vor beneficia de cele mai bune resurse locale pentru a seta campanii de tip programmatic.

Programmatic este o metoda de automatizarea procesului de cumpărare a spațiilor  publicitare din online, oferind posibilitatea de achiziție de publicitate digitală fără interacțiune directă cu vânzătorii, negocieri și comenzi manuale.

„Odată ce sunt setate companiile de tip programatic, eficiența și eficacitatea proceselor de lucru cresc considerabil. Metoda programată permite o achiziție media mai inteligentă. Cel mai important lucru fiind, de fapt, rezultatul: mesajul corect, consumatorul potrivit, în contextul potrivit și la momentul potrivit. Acesta oferă mai mult timp pentru gândire, planificare, abordări mai inteligente și mai puțin timp pentru aspecte birocratice”, menționează Sergiu Cocieru, Director Admixer Moldova.

Soluția programmatic pune la dispoziție posibilitatea de a avea control complet asupra datelor și a publicității personalizate, aduce mai multă transparență și control asupra campaniilor și oferă posibilitatea de a genera mai bine venituri din inventarul de publicitate disponibil.

„Am decis această tranziție a resurselor digitale la un nou sistem de Adserver pentru a obține un control mai mare, o mai bună orientare și utilizare a datelor de campanii publicitare, dar și posibilități creative noi. În calitate de publisher cu două platforme media și cu inventar de calitate, vrem să oferim flexibilitate și targetare cât mai precisă a campaniilor, acestea fiind de fapt așteptările cele mai mari ale brandurilor cu care lucrăm. De asemenea, vrem să devenim platforme pe care brandurile vor putea lansa cu ușurință campanii publicitare creative și interactive”, Irina Ghelbur, Managing Director Interact Media.

Agora.md și Ea.md, site-uri dezvoltate și gestionate de compania Interact Media sunt primele site-uri care au migrat pe AdServerul Admixer.Publisher. Alte publicații online de media au anunțat trecerea pe Admixer.Publisher pe parcursul lunii iulie. AdMixer.TradeDesk la moment dispune de peste 4 milioane de afișări pe site-uri publicitare locale la nivel de săptămână.

P.

Distribuie articolul: