EA.md este lider la capitolul site-uri pentru femei din Republica Moldova. Datele Biroului de Audit al Tirajelor și Internetului (BATI) arată că în luna martie revista noastră a fost cea mai citită publicație pe nișa de femei, fiind accesată de aproape 300 de mii de utilizatori. EA.md este printre primele 20 cele mai accesate site-uri din toată țara.

Revista noastră s-a clasat pe locul 18 în cele mai accesate site-uri de la noi, de rând cu mai multe site-uri de știri sau portaluri pentru tineri din țară. Cei mai mulți dintre utilizatori au accesat EA.md de pe telefoanele mobile.

Cei mai mulți dintre cititorii sunt din orașe, în special Chișinău. O bună parte însă, mai bine de o treime dintre vizitatorii EA.md, sunt din zonele rurale.

Cei mai mulți cititori au vârsta cuprinsă între 20 și 50 de ani. Cam 25% dintre cei care ne citesc au peste 50 de ani. Mai bine de jumătate dintre vizitatori au studii medii sau superioare.

Mai multe detalii găsiți în raportul BATI, pentru luna martie.

Precizăm că aceste date sunt livrate doar pentru Republica Moldova. La nivel general, conform Google Analitics, în luna martie 2020 EA.md a înregistrat 1 035 959 de utilizatori unici și peste 1,8 milioane de afișări ale știrilor. Credem în găzduire web de calitate și în materiale textuale bune.