Revista online pentru femei EA.md lansează o serie de articole cu recomandări video pentru cei care vor să exceleze profesional. Materialul este oferit de proiectul educațional alternativ Smart Made Easy și reprezintă vloguri pe diferite teme legate de tehnologii informaționale sau carieră: cum le putem utiliza pentru ca să ne fie prietene și cum să excelăm în carieră.

„Smart Made Easy” este un proiect educațional alternativ care își propune să cultive la utilizatorii săi abilități ce nu se învață în cadrul formal, dar de care este stringentă nevoie pentru a avansa cu succes în epocă digitală în care trăim atât pe plan profesional cât și personal.

„Aceste tutoriale și filmulețe informaționale sunt create pentru un grup larg de oameni, de la elevi, studenți sau absolvenți de facultăți în căutare de primul job, până la persoane care vor să avanseze profesional. Ele sunt la fel de potrivite atât pentru manageri de proiecte, organizatori de evenimente și proprietari de afaceri mici și mijlocii care au nevoie de cunoștințe tehnice pentru a-și gestiona mai ușor afacerea cât și pentru simpli entuziaști digitali în căutare de inedit”, precizează Ina Tabacaru, una dintre fondatoarele proiectului, o moldoveancă stabilită în Irlanda.

Fiind în perfectă concordanță cu  valorile promovate de revista noastră, am decis să promovăm acest tip de conținut, în speranță că vom ajuta femeile, tânăra generație dar și cele cu mai multă experiență de viață să poată lua de la calculator, internet, aplicații electronice și programe de bază din IT tot ce se poate.

„Suntem încântate de inițiativa pe care au manifestat-o Ina și Nina, creatoarele Smart Made Easy și credem că produsele lor video, livrate prin intermediul EA.md, vor aduce mai multă plus valoare educației digitale alternative, practice și uzuale. Sperăm să fim de folos fiecărei femei în parte și să le ajutăm astfel să crească pe scara profesională, să exceleze în domeniul în care activează și să reușească să-și dezvolte activ afacerile proprii, ajutate de sfaturile tehnice și digitale, prezentate în aceste vloguri”, menționează Nadia Darie, editor șef EA.md.

În speranța că vom veni cu un suport digital util femeilor și tuturor cititorilor noștri, vă îndemnăm să vedeți primul video din acest proiect.

Smart Made Easy. 7 sugestii practice ca să excelezi la un interviu de angajare (Video)