Aseară, la Cinema City din AFI Mall Cotroceni, a avut loc mult așteptata premieră a peliculei „Capcană mortală / Bullet Head”, în care au jucat îndrăgita actrița Alexandra Dinu, dar și nume mari ale cinematografiei americane, precum Antonio Banderas, John Malkovich și Adrien Brody.

Ei bine, la evenimentul de aseară, invitații de onoare au fost chiar frumoasa actriță de origine română și colegul ei de platou, actorul Adrien Brody, laureat al Premiilor Oscar și Cesar. Zâmbitori și cu o naturalețe dezarmantă, cei doi s-au lăsat fotografiați și intervievați de zeci de curioși și entuziaști.
Pentru această ocazie, Adrien Brody, care se află la a doua vizită în România, a îmbrăcat un outfit elegant, fără cusur, compus dintr-un costum negru, cu revere satinate, o cravată asortată, o pereche de pantofi lăcuiți și o eșarfă, purtată lejer.

La rândul ei, Alexandra Dinu, a avut o apariție de senzație la acest eveniment mult-așteptat. Ea a purtat un costum Yves Saint Laurent, cu influențe masculine, care ne aduce aminte de ținuta afișată pe covorul roșu al Premiilor Bafta, din anul 2014, de către Angelina Jolie. Ba chiar și alegerea pantofilor s-a dovedit a fi destul de asemănătoare cu cea a starului hollywoodian.

Și la capitolul make-up și hairstyle, Alexandra pare să se fi inspirat din apariția fără cusur a Angelinei Jolie de acum trei ani. Cu bucle lejere, dar stilizate, și un make-up de seară, Alexandra a făcut o figură frumoasă pe covorul roșu al premierei ”Bullet Head”. Nu vi se pare?
Iată mai multe poze cu frumoasa Alexandra.


Actrița a fost căsătorită cu fotbalistul român, Adrian Mutu.

Sursa foto: okmagazine.ro

Distribuie articolul: