Înainte de a-şi uni destinul cu cel al actriţei Amber Heard şi de-a deveni cunoscut datorită rolului din Piraţii din Caraibe, starul hollywoodian i-a jurat dragoste pe viaţă unei anume Lori Anne Allison. Cine este prima mireasă a actorului de top?

Într-una din zilele lui 1983, Lori Anne Allison a devenit doamna Depp, nume pe care l-a păstrat şi-n ziua de azi, în ciuda divorţului de actor, după numai trei ani de mariaj. Crescută în Florida de Sud, Lori Depp adora, de mică, să deseneze, să tundă şi să machieze păpuşile, activitate pe care a practicat-o şi la maturitate, notează okmagazine.ro.

Imagine similară

„La 14 ani, mă influenţau foarte mult muzicienii, groupies, modelele, drag queens şi actorii”, susţine cea care, conform propriului site, deborda de creativitate încă din primii ani de viaţă. Aşadar, în timp ce colegii ei studiau Medicina sau Dreptul, ea avea alte preocupări – îşi rădea sprâncenele, îşi vopsea părul şi îşi crea o garderobă cât mai cool.

Imagini pentru johnny depp lori depp

OK, era destul de ciudată în adolescenţă. Dar când l-a întâlnit pe viitorul ei soţ?

La 26 de ani. Atât avea în momentul în care Lori l-a întâlnit pe Johnny, care avea pe-atunci numai 20 de ani. Au făcut cunoştinţă în Florida de Sud, unde locuiau amândoi şi unde viitorul star hollywoodian cânta cu trupa sa, The Kids, în anii ’80. În 1983, cei doi tineri s-au luat de mână şi s-au dus la Starea Civilă să-şi oficieze idila.

N-au rezistat împreună mai mult de câţiva ani, despărţirea lor finală petrecându-se prin 1985. Însă n-a fost vorba despre un divorţ dramatic, cei doi spunându-şi „Adio” în mod destul de amiabil. Mai ales din partea ei, care a avut înţelepciunea de a-şi păstra numele de familie – care a devenit faimos, destul de repede, în Cetatea Filmului – şi de a povesti despre faimosul ei ex prin presă, cu orice ocazie posibilă.

Imagini pentru johnny depp lori depp

Lori se visa muzician, însă a reununţat la asemenea aspiraţii după ce a suferit un accident la un poligon şi şi-a pierdut din auz și s-a orientat spre machiaj, carieră pe care o urmează de vreo 30 de ani încoace.

S-a simţit responsabilă, într-o oarecare măsură, şi i-a sărit în ajutor lui Johnny în timpul dezastruosului lui divorţ de Amber Heard. Chit că el i-a cerut ajutorul, chit că nici nu prea mai ştie de existenţa ei!…

Astfel, Lori le-a spus celor de la TMZ că fostul ei soţ n-ar fi capabil să lovesască în vecii vecilor o femeie. Mai mult, ea a ţinut să precizeze că, în timpul mariajului lor, el nu numai că n-a ridicat vreodată mâna la ea, dar nici măcar vocea nu şi-a ridicat-o în prezenţa ei. Lori l-a numit pe Depp „o persoană blândă”, care iubeşte animalele şi care este mai protectiv şi mai tandru cu căţeii lui decât sunt mulţi părinţi cu propriii copii.

Tot TMZ susţine că cei doi foşti soţi sunt în continuare prieteni, iar Lori l-a sunat pe Johnny, pentru a-i oferi condoleanţe, în momentul în care el şi-a pierdut mama.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: A fost acuzată că l-a adus la sapă de lemn. Fosta soție a lui Johnny Depp recunoaște: „Sper să mă îndrăgostesc de cineva bogat”

Distribuie articolul: