Echipei TV8 i s-a alăturat o nouă prezentatoare: Mariana Buciuceanu – reporteră pe domeniul social, fiind responsabilă în mod special de educație și sănătate, va prezenta buletinul de la ora 17, de luni până vineri. Redacția canalului TV a venit cu un mesaj pe pagina de Instagram prin care le face cunoștință telespectatorilor cu noua imagine a știrilor de la ora 17:00. 

Deși, în cariera ei de jurnalistă, a mai avut ocazia să prezinte diferite rubrici informative și să interacționeze cu emisia live, emoțiile oricum sunt la ordinea zilei. „Cu mulți ani în urmă, habar nu aveam ce eforturi și secrete se ascund în culisele unui platou și ce emoții încearcă un prezentator. Provocările au fost și sunt în continuare multe. Pentru că, zilnic, trebuie să muncești cu dedicație și profesionalism, încredere și perseverență. De aceea, e profesia care mă fascinează și-mi oferă șansa să fiu alături și pentru oameni”, dezvăluie Mariana Buciuceanu.

Pe lângă munca de reporteră-prezentatoare la TV8, jurnalista mai are o provocare pe care a început-o tot de curând. Studiază masteratul la Universitatea de Stat din Moldova, în Management Politic și Electoral. De altfel, acesta este al doilea masterat, primul fiind în Educație pentru Carieră Universitară, la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”.

Timpul liber care îi mai rămâne îl dedică, în totalitate, familiei sale, care-i este alături în această aventură, deloc ușoară. Împreună cu soțul, Mariana educă doi copii gemeni, care sunt deja elevi în clasa a treia”, scrie TV8.

Reamintim că postul TV8 a fost implicat recent într-un scandal, după ce prezentatoarea Natalia Morari a recunoscut că, copilul ei este fiul lui Veceslav Platon, ceea ce a stârnit multe comentarii și reacții din partea telespectatorilor. În urma acestor dezvăluiri, prezentatoarea știrilor Mihaela Dicusar a anunțat că părăsește echipa TV8.