Publicația Forbes a publicat topul anual al celor mai bogate soții de politicieni, iar în capul clasamentului, pentru al treilea an consecutiv, se află una și aceeași persoană. Vedeta din Rusia are o avere mult mai mare decât soțul său.

Forbes a realizat clasamentul anual al celor mai bogate 20 de familii de angajați din Kremlin și din Casa Albă. Tatiana Navka ocupă și în acest an primul loc, în topul celor mai înstărite soții de oficiali, cu o avere de 218,6 milioane de ruble rusești.

Fosta figuristă este de 17 ori mai bogată decât soțul său, secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, care a declarat pentru anul 2018, o avere de 12,8 milioane de ruble.

Vedeta deține două loturi de pământ și două vile cu o suprafață de 779 și 353 metri pătrați, trei apartamente și două automobile Mercedes Benz, dar și un ATV (autovehicul de teren) Yamaha.

Potrivit glamour.ru locurile doi și trei sunt ocupate de conaționalele ei, Alexandra Smirnova cu aproape 34 de milioane de ruble și Svetlana Țucanova cu peste 17 milioane, ambele soții de oficiali ruși.

Publicația Forbes a anunțat în luna martie, numele celei mai înstărite femei de pe planetă. Este vorba despre moștenitoarea imperiului L’Oréal, Francoise Betancourt-Myers, cu o avere estimată la 53,5 miliarde de dolari.

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Vezi și: Reacția interpretei Jasmin la știrile despre mașina scumpă: „Veniturile și cheltuielile mele sunt pe conștiința mea”