Interpreta Jasmin a venit cu o reacție după ce mai multe portaluri media au scris despre faptul că aceasta și-a cumpărat un automobil ce valorează peste 400 mii de euro. Este vorba despre un Bentley auriu l-a volanul căruia a fost observată când a ajuns funerariile regretatei Iulia Nachalova. 

„Cu o regularitate de invidiat și inconsecvență de neinvidiat, mass-media încearcă în ultimul timp să-mi numere banii din buzunar”, scrie interpreta. Referindu-se la noul său automobil de marca Bentley, ea menționează că l-a procurat după ce și-a vândut vechea mașină, de asemenea, nu ieftină. „Anul trecut am schimbat fostul automobil pe un Bentley, este adevărat, nu unul de aur, din păcate. Și nu soțul mi-a dăruit automobilul! Stimați jurnaliști, încercați măcar un pic să înțelegeți realitatea, dar nu pur și simplu să preluați unul de la altul speculațiile ilogice: eu sunt fată mare”, scrie Jasmin.

În continuare ea menționează că are o carieră scenică de 20 de ani, susține multe concerte care îi permit să fie independentă din punct de vedere financiar. „Chiar credeți că până la întâlnirea cu soțul meu, acum 8 ani, eu conduceam un Zaporojeț?”, întreabă interpreta. „Am planificate concerte în regiuni, am multe ieșiri pe scenă nu doar la Kremlin, dar și la evenimente private”, menționează Jasmin, adăugând că își permite să facă și acte de caritate. „Nu-mi place să fac tam-tam din asta, dar îi ajut și pe copiii cu sindromul Down din Chișinău, și pe copilașii nevăzători din Kurgan, și pe mamele solitare aflate în situații complicate”.

Jasmin precizează că nu Ilan Șor i-a dăruit automobilul, ci din contra, ea îi face daruri scumpe, precum caruselul pe care l-a oferit municipiului Orhei. „Nu soțul mi-a cumpărat mașina scumpă, dar eu recent i-am făcut lui și orașului pe care îl conduce un cadou nu ieftin – un carusel pentru copii”. Jasmin arată că toate veniturile sale sunt legale și doar niște jurnaliști neprofesioniști pot face astfel de concluzii care nu au nimic în comun cu realitatea. „Veniturile și cheltuielile mele sunt pe conștiința mea, care este curată. Dar vouă, celor care numărați bani străini și prezentați incorect sursa veniturilor mele, ar trebui să vă fie rușine, este o îndeletnicire josnică, nedemnă de jurnalismul profesionist”, a concluzionat Jasmin.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Interpreta Jasmin și-a cumpărat un Bentley auriu în valoare de 33,5 milioane de ruble (Foto)

Distribuie articolul: