Ai cel puțin o piesă preferată din repertoriul artistei de care atunci când îți amintești, o fredonezi cam toată ziua. Acum a devenit oficial „Cea mai bogată femeie din Muzică”. 

A devenit cunoscută în lumea întreagă datorită carierei fulminante în muzică, ca apoi să se inițieze în afaceri și să câștige sume fabuloase, de zeci de ori mai mari decât cele care veneau de pe urma concertelor și a vânzărilor de discuri.

Revista Forbes a numit-o pe Rihanna „Cea mai bogată femeie din muzică”. Aceasta a reușit să strângă o avere de 600 milioane de dolari, dintre care 570 milioane dolari i-a câștigat în ultimele 15 luni de pe urma veniturilor încasate de compania de produse cosmetice „Fenty Beauty”.

Brandul ei de cosmetice i-a adus 100 milioane de dolari în primele săptămâni de la lansare

Astfel, artista le-a surclasat pe Madonna, ce posedă o avere de 570 milioane de dolari, Celine Dion cu 450 milioane de dolari și Beyonce cu 400 milioane de dolari.

„Nu m-am gândit niciodată că voi câștiga atât de mulți bani, deci o simplă cifră nu mă va face să mă opresc din activitate”, declara Rihanna în luna mai pentru T Magazine, suplimentul de fashion al cotidianului The New York Times. „Banii vin odată cu alte lucruri, dar eu lucrez la ceea ce îmi place, la ceea ce mă pasionează”, a adăugat artista pop-R&B.

Sursa: Forbes.com

Distribuie articolul: