Actrița Priyanka Chopra, devenită și mai faimoasă datorită prieteniei cu Meghan Markle, este din nou în atenția presei de pretutindeni de când și-a găsit un iubit mai tânăr cu 10 ani. După câte se pare, Priyanka Chopra și Nick Jonas sunt cel mai hot cuplu al verii și nu le stă deloc rău împreună.

Numele actriței Priyanka Chopra este din nou pe buzele tuturor de când se zvonește că are un iubit cu zece ani mai tânăr decât ea. Este vorba despre nimeni altul decât Nick Jonas – cântăreț, compozitor și actor, cunoscut publicului cu predilecție datorită apartenenței la formația Jonas Brothers, unde performează alături de frații săi Joe și Kevin. Deși acum ceva timp relația lor era oarecum greu de imaginat – de ce să nu recunoaștem, ea are un look de femeie fatală, în timp ce el pare abia ieșit din adolescență –, paradoxal, odată ce s-a aflat vestea, fanii lor au dat foc internetului, cei mai mulți găsindu-i foarte potriviți.

Prima oară, cei doi au fost văzuți împreună la concertul live Beauty and the Best, iar apoi la un meci de baseball, de Memorial Day, așadar era greu de crezut că și a doua oară a fost tot o coincidență…  O sursă din anturajul celor doi a declarat pentru US Weekly că cei doi se întâlnesc, iar relația lor e recentă. „Priyanka și Nick își vorbeau de la mică distanță, erau zâmbitori și păreau extrem de fericiți. N-au încercat să se ascundă, mai ales că erau într-un loc public, au vorbit cu cei din jurul lor, dar au stat foarte aproape unul de celălalt și păreau super fericiți”, a mai declarat sursa, referindu-se la meciul de baseball unde cei doi au fost împreună.

Cei doi s-au afișat împreună pentru prima oară la MET Gala 2017, când au pășit la braț pe covorul roșu, îmbrăcați în Ralph Lauren. Atunci, când a fost întrebată de către Jimmy Kimmel despre Nick, Pryanka s-a eschivat glumind: „Purtam amândoi Ralph Lauren și așa ne-am decis să intrăm împreună pe covorul roșu. A fost amuzant. Nu l-am întrebat câți ani are. Chiar, câți are? 11?” Acum însă, se pare că îl privește pe Nick cu alți ochi…

 

Distribuie articolul: