Crina Andrei este o visătoare care știe ce-și dorește de la viață. Este moldoveanca care a cutreierat lumea în lung și în lat, și-a găsit marea dragoste într-un alt colț al lumii și se consideră o femeie fericită acolo unde se află.  Să descoperim împreună cum o moldoveancă a ajuns să trăiască în India, să se mărite cu un bărbat indian și să fie o femeie cu adevărat împlinită. Istoria Crinei Andrei, pe îndelete, mai jos. 

Cum s-au început călătoriile Crinei și cum s-a întâmplat să ajungă tocmai în Bali 

„Eu schimbări am tot făcut mai mereu, prima schimbare a fost când am trecut cu traiul la București. Într-o vară am petrecut 4 luni în Italia, iar cea mai mare schimbare a fost după ce am terminat facultatea. Atunci am dorit să mă mut în America (perioada cu cele mai multe greutăți). Am ajuns acolo, mi-am îndeplinit visul, însă m-am întors după patru sau cinci luni, mi-am dat seama că America nu este ceea ce-mi doresc. A urmat încă un an de zile de trai în București apoi a urmat decizia de a pleca în Asia. Aceasta a venit spontan: aveam bani puși de-o parte și doream să călătoresc pentru câteva luni, să văd Asia. Prima destinație a fost Bali, acolo mi-a plăcut atât de mult încât am zis că nu vreau să mă mai duc în altă parte, ci am simțit dorința de a mă stabili acolo, iar banii pe care îi aveam să-mi ajungă pentru cât mai mult ca să stau fără muncă acolo”, povestește entuziasmată Crina.

O schimbare înseamnă mereu frică? Află din experiența Crinei

„Despre frică…, ea ar putea fi doar la început. Din moment ce ajungi acolo și vezi cum stau lucrurile dispare orice frică. Eu având experiența de a mă descurca în diverse călătorii nu am avut frică nici măcar la început. Unicul lucru care îmi făcea griji era faptul că nu știam sigur dacă o să-mi pot găsi un loc de muncă, asta pentru că străinilor le este greu să-și găsească un loc de muncă legal, iar dacă lucrezi ilegal riști să prinzi amenzi sau chiar să stai la închisoare. Până la urmă mi-am găsit un job, lucram online pentru o companie din Australia, doar că este diferit când ești turist pentru o săptămână sau două în Bali (când cheltui bani și vezi toate frumusețile), când locuiești acolo nu ești chiar într-o vacanță continuă pentru că tot lucrezi, nu stai la plajă toată ziua”, povestește Crina.

Shiraz este bărbatul de care Crina și-a legat destinul.

„Eu știam ce vreau, știam cum vreau să fie”

„L-am întâlnit pe Tinder – un dating app. Eu locuiam în Bali, iar el a venit în vacanță în Bali, însă regula mea era să nu ies la întâlniri cu turiști. Când a venit în Bali nici nu m-am văzut cu el, știam că este într-o vacanță, însă când s-a întors el în India a început să-mi scrie mai des, iar eu tot nu-mi făceam mari speranțe căci ne aflam în locuri diferite. Am vorbit vreo două săptămâni prin mesaje, astfel încât eu trebuia să ajung în India, el tot încerca să mă convingă să ne vedem acolo, până la urmă am zis „Ok… hai să ne vedem„ , iar când l-am văzut pentru prima oară la aeroport mi-a fost ușor să-mi dau seama că el este ceea ce caut”, spune Crina.

Nu credeam că mai există așa bărbați”, prin ce a cucerit-o Shiraz 

„Shiraz a fost extrem de galant. Nu credeam că mai există așa bărbați grijulii. Cu el eram fericită până peste cap, tocmai nu mai știam cum să-mi manevrez această fericire. După 3-4 luni ne-am logodit și am pus această imensitate de emoții pe care o simțeam într-o cutie”, spune Crina despre relația pe care o are cu Shiraz.

2 persoane separat fericite, care împreună fac ca această fericire să fie mult mai mare. EA își caracterizează cuplul 

„Un parteneriat. Ne-am ales partenerii potriviți ca să ne trăim viața așa cum ne dorim noi. Nu aștept el să mă facă fericită, și nici el nu are această așteptare de la mine. Noi suntem separat doi oameni fericiți și împliniți, care împreună fac ca această fericire să fie mult mai mare”, spune ea.

Înainte de el

„Înainte de el mă simțeam o femeie fericită și împlinită. Dar uneori simțeam că aceste lucruri frumoase pe care le trăiesc vreau să le împărtășesc cu cineva. Odată cu venirea lui, eu am devenit mult mai liniștită, iar viața mea e de două ori mai frumoasă”, spune Crina.