E timpul pentru castraveți. Cum prepari supă rece de castraveți cu iaurt

-
EA.md
- 1 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Răsfăț culinar românesc: ciorba rădăuțeană, pas cu pas
-
EA.md
- 1 min read

Ciorba rădăuțeană este una dintre cele mai savuroase ciorbițe românești. Este consistentă și foarte sățioasă.
Ingrediente (4 porții):
1 piept pui,
1 morcov,
1 ceapă,
...
Pierde până la 4 kg în 7 zile cu supa „arde-grăsimi”, gata în doar 10 minute
-
Cristina Botnarevschi
- 3 min read

Supele de legume sunt o alegere sănătoasă, ușor de preparat și săracă în calorii, fiind perfecte pentru cei care doresc să slăbească. Ele nu doar că ajută la controlul apetitului, ...
Ciorba rădăuțeană, rețeta pas cu pas. Textură mătăsoasă și gustul acrișor te vor cuceri de la prima gustare
-
EA.md
- 2 min read

Se spune că ciorba rădăuțeană și cea de burtă se aseamănă între ele, eu însă o prefer pe prima. Deși o gustasem o singură dată, m-a cucerit prin gustul ei ușor acrișor și textura d...