Despre faptul că Aleksey Potapenco alias Potap, divorțează de mama fiului său, aflam în 2014. Cântărețul însă a preferat să rămână în relații amicale cu Irina Gorovaya. Producătoarea se bucură acum de burlăcie și, de dragul fiului și a carierei, continuă să se vadă cu bărbatul care, până acum 3 ani, îi era soț.

În ciuda așteptărilor pe care le aveau artiștii din showbizul ucrainean, Potap (36 de ani) și Irina Gorovaya (39 de ani) s-au înțeles să pună capăt căsniciei lor fără scandaluri, zvonuri și resentimente, rămânând în relații prietenești. Irina nu o evită nici pe Nastya Kamenskykh – interpreta de 30 de ani care, potrivit unor surse, s-ar afla de mai mulți ani într-o relație cu partenerul său de scenă.

Команда без которой мне не жить;)))) 🖤

A post shared by Gorovaya Irina (@gorovaya_irina) on

Nici nu se putea altfel, pentru că Irina Gorovaya este producătoarea MOZGI Entertainment – centrul care produce activitatea artistică a lui Potap, a duetului Potap & Nastya, a trupei MOZGI și Vremya i Steklo. Altfel zis, fosta soție continuă să fie producătoarea interpretului și în prezent.

В Баку на фест "Жара"🙌🏻

A post shared by Gorovaya Irina (@gorovaya_irina) on

Deși nu mai locuiesc împreună cu Potap, Irina și fiul lor – Andrey, se întâlnesc foarte des. Artistul a rămas în relații foarte bune și cu Natalia – fiica Irinei, născută dintr-o căsnicie anterioară, cu UGO – un coleg de-al lui Potap.

Потапчики открыли Сити бич!)

A post shared by Gorovaya Irina (@gorovaya_irina) on

Irina Gorovaya este recunoscută și în spațiul virtual, având cca 65 de mii de abonați la pagina sa de Instagram.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: