La începutul lunii decembrie, vă mărturiseam că Mark Zuckerberg și soția sa, Priscilla Chan, au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi au împrtășit întregii lumi vestea despre venirea pe lume a fetiței lor, care a fost numită Max. Fondatorul rețelei Facebook pare să se descurce de minune cu obligațiile părintești!

Ieri seară, Mark a distribuit, pe contul său personal din rețeaua pe care a fondat-o, o nouă fotografie alături de fiica sa. „Sunt plin de iubire cu micuța Max”, mărturisea tânărul antreprenor, în descrierea fotografiei.

Deși poza nu-i trădează prea mult chipul, Max pare să-i semene leit mamei sale, de origine nu doar americană, ci și chineză. Mai mult decât atât, fetița este brunetă și nu șatenă, precum este tatăl său.

12313859_10102515545528391_3047726019341677197_n

Amintim că Max a venit pe lume chiar de 1 decembrie, iar în seara zilei, tatăl a și făcut anunțul pe Facebook. Asta nu e tot: Mark a redactat și o scrisoare pe care i-o dedică fiicei. În scrisoare, proaspătul tătic descrie o lume în care și-ar dori să crească fiica sa, ca urmare a unor procese pozitive de schimbare în societate.

Priscilla and I are so happy to welcome our daughter Max into this world!For her birth, we wrote a letter to her about…

Posted by Mark Zuckerberg on 1 Decembrie 2015

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: