Recent, la Los Angeles a avut loc cea de-a 77-a ediție a evenimentului Globurile de Aur. Vedetele prezente pe covorul roșu au dorit să impresioneze prin ținutele lor sofisticate, chiar inedite. Deși nu putem spune căl au existat dezastre vestimentare, câteva celebrități au stârnit discuții în mediul online.

Citește și:Laconic și spectaculos. 15 cel mai bine îmbrăcate vedete la Globurile de Aur 2020, potrivit Vogue (Foto)

Printre vedetele care au auns „în gura” internauților se regăsește și JLo. Diva latino a optat pentru o rochie semnată Valentino, dar, de această dată, nu a impresionat criticii de modă, ținuta ei fiind catalogată drept una dintre „cele mai proaste” de pe covorul roșu.

Rochia ei, este comparată cu ambalajul unui cadou, datorită culorilor: alb, auriu și verde smarald, dar și accentului în formă de fundă imensă, poziționată în partea din față. „Fără supărare Jen, te iubesc enorm, dar această ținută e o catastrofă”.

Se pare că criticile nu o interesează deloc pe Jennifer Lopez care se bucură de dragostea fanilor, dar și a logodnicului său, orice ar purta, fie și o mușama.

Sursa: Instagram.com

Vezi și:Jennifer Lopez, superbă pe covorul roșu într-o rochie satinată cu trenă dramatică. Logodnicul a sorbit-o din priviri (Foto)