Despărțirea neașteptată dintre Kristina Asmus și Garik Harlamov i-a uimit pe mulți, totuși mulți dintre fanii cuplului cred că totul este o farsă din partea celor doi și că nu va avea loc niciun divorț. 

Luni, îndrăgitul cuplul a anunțat pe rețelele sociale că după 8 ani de căsnicie au decis să meargă pe drumuri diferite. Cei doi au mai adăugat că ideea de a se separa a apărut încă anul trecut.

Citește și: Kristina Asmus și Garik Harlamov divorțează după 8 ani de căsnicie (Foto)

După ce au făcut anunțul, Cristina și Garik, nu au mai făcut alte dezvăluiri despre motivul despărțirii și au rugat presa să fie înțelegătoare. Dar, desigur fanii și jurnaliștii discută intens acest subiect, iar mulți dintre internauți nu cred în divorțul celor doi.

Internauții spun că, recent cuplul a participat la show-ul de televiziune „Comment Out” – scopul acestui show este să îți șochezi urmăritorii cu o anumită postare pe rețele.

Și chiar dacă avocatul cuplului a declarat că totul este pe bune, fanii vor să facă lumină singuri în această situație. Aceștia i-au scris prezentatorului show-ului „Comment Out” și l-au întrebat dacă divorțul e pe bune, Vladimir Marconi a răspuns în comentarii că totul este show.

„Da, desigur Kristina și Garik au participat în show. Și este super că acest joculeț a intrigat presa atât de mult. A fost o provocare pentru cuplu. Garik și Kristina au fost cei mai tari participanți pe care i-am avut până acum în show și pentru că sunt niște actori foarte buni cred că încă mult timp cei doi vor susține că totul este pe bune și că divorțează”,  a povestit prezentatorul emisiunii pentru „Комсомольская правда”

Show-ul urmează să apără pe 12 iulie și atunci adevărul va ieși la iveală.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: