Rulota lui Justin și Hailey Bieber seamănă mai mult cu cabina unui avion privat sau cu suita unui hotel de lux. Este greu de crezut, dar în interiorul acesteia se găsește un șemineu, patru televizoare și chiar… o saună! Mai multe detalii, vezi mai jos.

Potrivit presei occidentale, Justin și Haley Bieber au petrecut weekendul trecut în Parcul Național din Utah. Cu acest scop, cei doi au procurat o rulotă cu ajutorul căreia să se deplaseze în timpul călătoriilor, iar valoarea acesteia depășind suma de 1 milion de dolari.

În America, astfel de rulotele sunt foarte populare, deoarece acestea nu doar că fac posibilă călătoria în confort, dar îți permit să nu cheltui bani pe hoteluri.

Interiorul rulotei este în nuanțe liniștite de beige și nisipiu. Aceasta este echipată cu mobilier luxos și aparate moderne. Livingul confortabil are un șemineu și trei televizoare. Un alt televizor este situat în dormitor. Lângă baie, se află sauna unde cei doi s-ar putea relaxa în timpul unei călătorii îndelungate.

Reamintim că Justin și Hailey s-au căsătorit în 2018. Cei doi au făcut nunta la doar câteva luni după ce au început să se întâlnească. Anterior, Bieber, a declarat că regretă că nu s-a abținut de la sex înainte de nunta cu Hailey.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

happy birthday best friend. thank you for putting a smile on my face every single day.. I love you

O postare distribuită de Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) pe

Sursa: Glamour.ru