Buzele cărnoase, pomeți proeminenți și ochi angelici – multe femei doar visează să aibă astfel de trăsături precum cele ale lui Kendall Jenner. Dar este oare frumusețea modelului atât de naturală? Ea spune că da! Chirurgul plastician, însă e de altă părere.

În ultima vreme opiniile cu privire la operațiile plastice s-au mai schimbat. Dacă în trecut puține erau femeile care apelau la aceste trucuri „magice” acum numărul lor a crescut considerabil. Totuși, unele continuă să nege acest fapt și insistă că frumusețea lor e absolut naturală. Așa face și Kendall Jenner, veridicitatea cuvintelor e pusă adesea la îndoială, mai ales când se analizează pozele din trecut ale vedetei. Iar acum un doctor plastician din clinica londoneză de chirurgie plastică – MYA Cosmetic Surgery – e mai mult decât încrezut că vedeta nu e perfectă de la natură.

Medicul, care preferă să-și țină în secret identitatea susține că, Kendall a pășit pragul clinicilor de chirurgie plastică nu o singură dată. Acesta susține că vedeta ar fi apelat la procedura de rinoplastie și și-ar fi injectat diverse fillere pentru a-și perfecționa trăsăturile feței.

Dacă am analiza pozele din prezent ale vedetei cu cele din trecut vom observa că nasul ei a suferit schimbări vizibile, iată de ce este foarte probabil ca aceasta să fi apelat la rinoplastie. De regulă, prețul acestei proceduri variază de la 7000 $ la 12000$”, a spus acesta.

Potrivit medicului, Kendall și-ar mai fi injectat botox, iată de ce acesta pare să nu aibă niciun rid, dar și pomeți mai proeminenți.

„Sprâncenele lui Kendall arată mai ridicate și curbate, în comparație cu cele din fotografiile vechi. Pot presupune că injecțiile cu botox au fost indispensabile în acest caz.”

Expertul a accentuat că buzele vedetei, în timp, au devenit mai umflate – „Dar nu cred că le-a mărit – cel mai probabil, acesta este efectul machiajului. Iar dacă Jenner și-a injectat și buzele, atunci foarte atent, pentru că aceste intervenții nu au afectat forma lor naturală”, zice el.

În pofida faptul, că tot mai multe dovezi apar că aceasta ar fi apelat la ajutorul frumuseții plastice, vedeta în continuare refuză să recunoască una ca asta.

„Am obosit atât de mult de toate astea. Eu sunt model, de ce mi-aș schimba înfățișarea? Nu are rost. Uneori mi se creează impresia că oamenii pur și simplu nu mai știu cum să mă rănească”, spune ea.

 

Distribuie articolul: