Victoria în cadrul emisiunii-concurs de dans „Uite cine dansează” i-a adus Olesei Nespeac Miculea o mulțime de admiratori și totodată a consumat-o nespus. Tocmai de aceea, odată cu depășirea acestei importante etape din carieră, tânăra a decis să ia un respiro. Ce destinație de vacanță și-a ales și cât de irezistibil arată frumoasa dansatoare în costum de baie, vedeți mai jos.

Долгожданный отдых начался!!! 🎉🎉🎉😍😍😍

Posted by Nespeac Olesea on 13 Mai 2017

Olesea Nespeac a ales să facă o escapadă în Turcia. Tânăra coregrafă basaraabeană s-a oprit la un hotel situat la 65 km de Aeroportul din Antalya și la 3 km de orașul Side, pe o plajă. În aceste zile, vremea de aici îi bucură pe turiști cu temperaturi ce ajung cu ușurință până la 30 de grade Celsius.

Cel care o însoțește în această escapadă exotică este Igor Miculea – soțul său, alături de care Olesea trăiește o frumoasă căsnicie încă de anul trecut.

Screenshot_2017-05-15-10-17-34

Soții se bucură de un refugiu extrem de relaxant. Olesea a glumit chiar, în postările sale de pe Instagram stories, că în această vacanță în sfârșit dansează și cineva pentru ea.

Screenshot_2017-05-15-10-17-52

Escapada în Turcia este o ocazie minunată, pentru frumoasa moldoveancă, de a-și etala silueta bine lucrată în costum de baie. Vedeți și voi cât de bine arată coregrafa:

Sweet escape

A post shared by Олеся Неспяк (@olesea_nespeac) on

🌴🌴🌴

A post shared by Олеся Неспяк (@olesea_nespeac) on

Foto: Instagram